Connect with us

Pozdravljeni, kaj iščete?

Svet

Protesti proti Trumpu v Bostonu: Spopadi, zažiganje zastave in ritualni kanibalizem sredi belega dne!

Screenshot at Oct 20 11 59 48

V nedeljo, 18. oktobra 2020 je prišlo v Bostonu do spopadov med udeleženci shoda v podporo ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu in protestnikov, ki so prišli protestirat proti Trumpu. Nasprotniki Trumpa so na protestih rušili barikade, zažigali ameriške zastave, znamenite MAGA kape, in celo lutke s predsednikovo podobo.

Screenshot at Oct 20 11 59 34

Prizori iz shoda za Trumpa in protesta levičarjev proti omenjenemu shodu v Bostonu, v nedeljo 18. oktobra 2020 (vir: Youtube)

Na shodu se je zbralo približno tisoč ljudi. V to so šteti tako podporniki prijavljenega shoda v podporo ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, kot tudi levičarji, pripadniki Antife in BLM, ki že ob sami omembi Trumpovega imena ponorijo.

“Miroljubni protest proti nasilju Demokratov” je organizirala skupina Super Happy Fun America, ki je v 2019 bila odgovorna za organizacija heteroseksualne parade ponosa, v kateri so slavili normalnost, zakon in družino.

 

Tu smo zaradi mirnega protesta proti demokratskemu nasilju,” je za lokalne medije povedal aktivist John Hugo. “Kakor vidite, so Demokrati tu zato, da bi povzročali nasilje in nam kratili svobodo govora.”

Norost Trumpovih nasprotnikov
“Protiprotest” sta po poročanju RT organizirali skupini The Freedom Fighter Coalition in Solidarity Against Hate-Boston, ki je v preteklosti bila odgovorna za shode proti “fašistom”. Eden od protiprotestnikov je za medije povedal, da Trump “skuša ukrasti volitve”, medtem, ko so njegovi istomišljeniki sredi ulice zažigali ameriške zastave, kape z napisom MAGA in celo lutke, ki naj bi upodabljale ameriškega predsednika.

Višek norosti je predstavljal eden od Trumpovih nasprotnikov, ki je enkrat preveč videl Indiano Jonesa in Tempelj usode. Ta je namreč plesal okoli pogorelih ostankov podob s Trumpom, v rokah stiskal srce in se drl “kali-ma”. Iz srca, ki naj bi predstavljalo srce ameriškega predsednika je stiskal kri in jo pil.. Ni jasno, ali je šlo samo za pripomoček, ali dejansko živalsko srce.

Med skupinama je navkljub barikadam in prisotnosti policije v protizigredi opremi prihajalo do spopadov, ki so jih izvali levičarji, ki so rušili barikade. Aretirani sta bili najmanj dve osebi, ki sta napadli policiste, medtem ko je policija sčasoma pospremila Trumpove podpornike z njihovega lastnega shoda.

Ivan Šokić

Kliknite za komentar

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Oglasi Qries
Oglasi Qries

Kdo je najbolj nesposoben za predsednika vlade?

Tanja Fajon, evropska poslanka SD
Luka Mesec, poslanec Levice
Alenka Bratušek, predsednica SAB
Marjan Šarec, predsednik LMŠ

Facebook

Ostali Prispevki

Kolumna

Da se izognemo nepotrebnemu: Čordić bi se lahko pisal tudi Novak, Macron, Merkel ali Kurz, zame ni nobene razlike. Napisal bi enako. Zlatko Čordić...

Kolumna

Že dvajset let se ukvarjam z reševanjem osebnih in poslovnih kriz, ki so nastale zaradi osebnih motenj, katere izhajajo iz otroštva. Tako sem se...

Politika

Kazni zaradi kršenja številnih odločb. neupoštevanja odloka o zbiranju ljudi na javnem kraju v času koronavirusa, grožnje predsedniku vlade, grožnje policistom, neupoštevanje policijskih odredb,,...

Kolumna

V kolikor nekdo želi voditi Slovenijo v »zdravo« prihodnost, mora nekdo dobro poznati potrebe in potenciale njenih prebivalcev. Pa jih? A sploh vemo, kdo...