Informer
Spletni posrednik informacij

Privilegirano se je cepil? Jani Möderndorfer po drobnogledom zdravstvene inšpekcije?

0

Končno bo po netenju praznih besed, neumnosti, laži in žalitev nekdo stopil na prste Janiju Moderendorferju, pa ne zaradi neumnosti , ki jih kvasi v parlamentu, pač pa zaradi domnevne  privilegiranosti zaradi cepljenja.

 

Z zdravstvenega inšpektorata so sporočili, da so prejeli vprašanje portala Nova24TV glede cepljenja poslanca g. Janija Möderndorferja. Sporočilo se obravnava kot prijava, na osnovi katere bo uveden inšpekcijski nadzor. Tekom postopka bodo preverjena vsa dejstva in okoliščine primera. Iz zanesljivih virov so na portalu Nova24TV izvedeli, da se je poslanec LMŠ Jani Möderndorfer cepil kot zdravstveni delavec s cepivom Pfizer in ne kot ostali poslanci, ki so se cepili z AstraZeneco. Möderndorfer je te informacije tudi potrdil.

A glej ga zlomka, cepivo Pfizerja in Moderne je možno naročiti samo za osebe starejše od 75 let. Tudi posebej rizični kronični bolniki mlajši od 75 let se lahko cepijo le s cepivom AstraZeneca in to ne glede na mnenje specialista. S tem pa je nekdo pomagal poslancu LMŠ kršiti navodila za cepljenje, saj je tudi zdravstvene delavce trenutno potrebno cepiti s cepivom AstraZenece?

Kako že pravijo Moderendorfer? kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade?

PM

Foto Jani Moderendorfer, zajem slike
Izvor/Avtor E-maribor
Objavite komentar