Politika

Na Kredarici Organiziran napad na Janšo in Hojsa! Organizator Tea Jarc

“To so ljudje brez sramu, dejte vi nam mir, brez sočutja, kakšen osebek je to, pa tam unga da ne omenjam … Gospod Janša, a to mate za povedat ljudem, povejte zdej vsem ljudem …” se je znana levičarska protestnica in predsednica sindikata Mladi plus Tea Jarc na Kredarici spravila na predsednika vlade Janeza Janšo in ministra Aleša Hojsa. (Napad)

 

To je primitivno nadlegovanje varovanih oseb, je naravnost šokanten izpad protestnice komentiral Davorin Kopše, sicer kolumnist Nove24TV. Kopše je namreč objavil video, iz katerega je razvidno, da so sindikalistka Tea Jarc in še nekaj neomikanih osebkov napadli premierja Janeza Janšo in ministra Aleša Hojsa, ko so se ti že v trdi temi nahajali pri planinski koči na Kredarici.

Ravno danes so se namreč pripadniki protestniškega gibanja s Teo Jarc udeležili pohoda na Triglav, ki so ga začinili z ideološko predstavo ter transparenti ob Aljaževem stolpu, ki predstavlja pravo nasprotje vrednot glasnih levičarjev. Ideološka zaslepljenost, pomanjkanje osnovne kulture in agresivnost so očitno opojen koktejl, ki protestnikom ne dajo miru, ko srečajo nekoga, ki ne deli istih prepričanj.

Javni linč Tee Jarc

Namesto da bi uživali v pohodništvu in lepotah slovenskih gora, so se protestniki s Teo Jarc, po vzoru svojih ideoloških prednikov, prav fašistoidno lotili Janše, Hojsa in preostale družbe. Kako je vse skupaj bilo videti, si lahko ogledate na posnetku. Premier Janša in minister Hojs sta reagirala mirno in dostojanstveno, Tea Jarc pa se bo za vedno ovekovečila kot nekulturna, agresivna in fašistoidna revanšistka.

 

Sara Kovač

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button