Politika

LMŠ gonja proti Janši zaradi dokumenta, ki ga ni

Bivši, ki bi moral molčati pa ne Marjan Šarec je na Twitter zapisal: » Vedno, ko je na Balkanu počilo, so bile vzrok ozemeljske težnje in spreminjanje meja. Zato je nemogoče razumeti, kaj se dogaja v glavah naših dveh zunanjepolitičnih velemojstrov.

Zakaj je potrebno ob vseh domačih problemih drezati v tuje nezaceljene rane? Najbrž prav zato.«

Lovec na zajčke je potem na Twitter delil še zapis, po mojem mnenju prvega in edinega možgana v stranki Damirja Črnčeca, ki pa je zaradi osebne zamere do Janše le še eno mnenje, ki ne šteje, ta je zapisal: »Vse bolj očitno je, da sta nas Janša in Borut Pahor zapeljala v neprecendenčni medn. škandal. Razpad ex-države je temeljil na nespreminjanju meja, sedaj bi delala “velike” države na škodo manjših narodov. Noro, nespametno, škandalozno, nepošteno in iz vidika male SLO hinavsko!«

Evropski poslanec Grošelj je zapisal: »Kaj v diplomatskih krogih do regije zagovarja aktualna vlada ne vem. Je pa res, da se v teh krogih že nekaj časa govori o spremembi slovenske politike do regije. Potrebno pa je poudariti, da spreminjanje meja med državami ali znotraj držav regije, vodi v prelivanje krvi.«

Zanimivi odzivi na medijski spin o nekem nevidnem dokumentu, ki ga ni nihče videl ali prejel, zgodbica pa temelji naj bi… Ali se spoštovani poslanec Grošelj, bivši premier Šarec in njegov prijatelj Črnčec zavedajo, da niso dejanja Janše tista, ki vodijo v prelivanje krvi (spornih dejanj namreč glede na informacije ni) kot je zapisal Grošelj, ampak  v prelivanje krvi vodijo manipulativni zapisi, ki temeljijo na govoricah, te pa so sproducirali več kot očitni sovražniki Janše, ki mu želijo v življenju in karieri narediti kar se da veliko škodo?

Šarec je bil pred kratkim zadovoljen kako je vsa politika obsodila napad na dom poslanke LMŠ, jaz pa se sprašujem kdaj se bo do groženj Janši in njegovim poslancem, ter do laži v medijih, ki vodijo k pozivanju po linču in pobijanju vse desnice v Sloveniji opredelila in takšna dejanja obsodila leva politična stran. Predvsem tu mislim na veliko pravičnico Tanjo Fajon in profesionalnega fopatorja Šarca.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button