Informer
Spletni posrednik informacij

Generalni direktor policije dr. Anton Olaj na Twitterju blokiral aktivistično skupino Rumeni jopiči in naš medij Informer!

0

Nestrankarska metapolitična aktivistična skupina Rumeni jopiči je imela s slovensko policijo vedno korekten in spoštljiv odnos. Vse do 25.6.2021, ko je bilo trinajst njihovih aktivistov na nezakonit način brutalno aretiranih in več kot 5 ur pridržanih na PP Moste.

 

Vse od takrat naprej je relacija med Rumenimi jopiči in policijo napeta, saj se Jopiči v Sloveniji počutijo drugorazredne in manjvredne državljane. Situacija se je po poročilu policije le še stopnjevala, danes pa je generalni direktor dr. Olaj stopil še korak dlje in Rumene jopiče blokiral na socialnem omrežju Twitter.

Zakaj je to storil ni znano, v uredništvu Nacionalne tiskovne agencije pa predvidevamo da zato, ker se boji resnice o 25.6.2021, ki jo Rumeni jopiči širijo na Twitterju. Gospod Anton Olaj pa ni blokiral samo Rumene jopiče, ampak tudi spletni medij Informer.si.

Nadaljevanje zgodbe med Rumenimi jopiči in slovensko policijo bomo na Nacionalni tiskovni agenciji budno spremljali in objavljali novosti.

Izvor/Avtor NTA
Objavite komentar