Informer
Spletni posrednik informacij

V kakšni umaziji smo živeli?

0
Včerajšnja izjava, mi je samo potrdila, kar sem vsa ta leta sumil: »Predstojnik inštituta za mikrobiologijo ljubljanske medicinske fakultete je med drugim omenil zanimiv podatek, kako je konec marca, ko so že veljali številni ukrepi za preprečitev širjenja koronavirusa, torej razkuževanje rok, nošenje zaščitnih mask, razmik ljudi, izginila gripa.«

 

Namreč v zadnjih 20 letih sem odgovoril na vprašanja, kaj počnem: »Da čistim, psihološke smeti!« V resnici ljudje živimo zelo ne zdravo, kar se predvsem vidi v načinu obnašanja, do samega sebe in potem notranji svet odseva navzven!

Zato še enkrat »Hvala, tistemu, ki je pripeljal Korono«, da se bodo ljudje končno začeli »umivati«. Pa ne govorim o fizičnem umivanju. Namreč vsak, ki ni upošteval varnostne razdalje, ki je silil v intimni prostor posameznika, brez njegovega dovoljenja, je v resnici umazal njegovo intimo. Že s tem, ko se je nekomu vsiljevalo mnenje, se je nanj vlivala gnojnica, ga nemerno blatili.

Toliko negodovanja, blatenja, poniževanja, kot, ga danes srečujem na socialnih omrežjih in tudi na ulicah… še nisem srečal. Lahko bi povzel, da se je v ljudeh, nabralo toliko »smeti«, da sedaj bruhajo iz njih, ker več niso mogli držati v sebi. Vsa ta leta so držali in skrivali svojo neiskrenost globoko v sebi. Te smeti so bile tako dolgo v posamezniku, da so »zagnile« in sedaj se širi zelo slab vonj iz njih.

Lahko rečem, da aktualna vlada ne dela nič narobe, le aktivno je vzpodbudila, da se ljudje končno umijejo in očistijo. In dejansko bomo šele po tem očiščenju začeli živeti veliko bolj čisto in svobodno!

Da, svet bo drugačen. Več časa bomo imeli zase, bolj bomo svobodni! Začeli bomo čutiti čas in življenje, predvsem pa bomo začeli ceniti sebe in čas drugih.

V vsem, kar se dogaja, vidim samo pozitivne stvari. Končno se osvobajamo, pa čeprav tudi sam počasi postajam nestrpen, ker je težko potovati, ampak hkrati se zavedam, da je to samo trening potrpežljivosti, da pridem do tja, kjer mi je namenjeno.

Hvala, da pustite moj intimni prostor čist!

Objavite komentar