Politika

Šušmarjenje na levi? Vohunček “Murči” spet v akciji, Šarec piše pisma?

Poročali smo že, da je Marjan Šarec včeraj poslal pismo trem strankam, SD-ju, Levici in SAB-u, o sodelovanju med volitvami. Dobil pa je precej medle odgovore!

 

Damir sesuva SD, Marjan pa piše pisma?

V bistvu bi lahko dejali, da je bilo pismo, ki so ga dobili predsedniki leve opozicije kul, nekakšno smešenje Marjana Šarca, zapisano na ravni neke srednje tehnične šole, upoštevajoč tudi številne popravne izpite. Vse skupaj je zvenelo, kot bila politična akcija in soliranje, samo-smešenje, že tako smešne opozicije.

A v krogih KUL-a se nekaj dogaja. Šarčev svetovalec, nekdaj desni, sedaj pa levim “prodani”, vohunček “Murči”, kot ljubkovalno rečejo Damirju Črnčecu, naj bi znotraj latentne fronte med LMŠ in SD – sproduciral poseben medijski pogrom nad Hanom, povezan s – sicer splošno znanim – poslovanjem poslančevega zasebnega podjetja s Petrolom, kjer Hanova družba M&M International iz Radeč čisti Petrolove servise že skoraj dvajset let, piše Požareport. Delo pa te novice verjetno ni objavilo kar tako. Nekdo jim je moral lansirati članek.

To so, vsaj po naših informacijah, hitro in zlahka ugotovili tudi tisti bolj pametni na vrhu SD, zato so po javni objavi Šarčeva pisma in omenjenega članka v Delu med nekaterimi vidnimi politiki SD švigali SMS-ji, češ, spet se ponavlja ista zgodba iz Šarčeve vlade: medtem ko nam Šarec piše pisma, nam Črnčec sesuva Hana.

Sicer pa, bolj, ko se Črnčec vmešava v zadeve, ki niso njegove, boljše je to za vlado in slabše za LMŠ.

P.M.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button