Informer
Spletni posrednik informacij

Škandal! Petra Bezjak Cirman Slovenijo poimenovala za policijsko državo!

0

Petra Bezjak Cirman, predstavljaj si, da bi jezna množica prišla pred tvoj dom in bi počela iste stvari, kot so se dogajale pred Državnim zborom v sredo. Je to še vedno svoboda izražanja, draga Petra in Primož?!

 

Petra Bezjak Cirman je še enkrat dokazala, da je le še ena od igralk tranzicijske levice na področju medijev. To je dokazala s svojo zapisano izjavo na družbenem omrežju Twitter, ko je Slovenijo označila za policijsko državo! To nas niti ne čudi, saj je Petra Bezjak žena znanega najbolj antijanšističnega novinarja v Sloveniji, urednika portala Necenzurirano Primoža Cirmana. Preko tega portala pa umazano tranzicijsko omrežje plasira umetne afere proti sedanji vladi.

Kdor tega ni pričakoval, kaj se je zgodilo na protestih pred Državnim zborom pred nekaj urami, ga lahko označimo za popolnoma naivnega. V čudni koaliciji nogometnih navijačev Green Dragoons, islamskih salafistov in zanikovalcev virusa covid-19 je izbruhnilo nasilje proti  policiji.

V policiste so letele steklenice in granitne kocke, v poslopje Državnega zbora so v stilu mariborske “RADAR” revolucije poletele tudi bakle. Policija je zaradi vsega nasilja uporabila vodni tolp in solzivec, da je razgnala del nasilne množice, ki je želela svoje težave rešiti z ulico in nasilnimi prijemi.

“Jedrne države” (Nemčija, Francija, Belgija itd..), ob katerih orgazmira tranzicijska levica, že dlje časa neprijavljene in nezakonite proteste razženejo in prekinejo z uporabo sile. Slovenska policija že več kot sedemdeset tednov mirno in strpno prenaša vse žaljivke, provokacije t.i. kolesarskih protestnikov pod vodstvom neuradnega vodje Jaše Jenulla in njegove pomočnice Tea Jarc. Ne smete pozabiti, da imata oba močno politično zaščito v višjih policijskih in tožilskih krogih.

 

resized 1631774043 7619955

 

Petre Bezjak Cirman na Twitterju. (Foto: Posnetek zaslona-Twitter)

 

Policija je res uporabila višjo silo le lani novembra, ko so se dogajale podobne scene kot v sredo pred Državnim zborom. Vso hinavščino pa je pokazala šefica sindikata na RTV Slovenija ter vplivna igrala tranzicijske levice, Petra Bezjak Cirman.

Le ta je na Twitterju objavila “najbolj nedolžno” sliko s prostestov ter zapisala:

“Policijska država smo. Žalostno. Sem mislila, da je to mogoče samo v daljnih državah. Svoboda izražanja je temelj demokracije, policijska represija pa sodi v drugo politično ureditev.”

Spoštovana gospa Cirman Bezjak, strinjamo se, da je svoboda izražanja temelj demokracije. Žal si nekateri v več tisoč glavi množici demokracijo razlagajo na način, da se rešuje z nasiljem. V primeru, da bi protestniki mirno izražali svoja stališča, policija ne bi bila prisiljena uporabiti ne vodnega topa in ne solzivca.

Ko pa so se pričeli vrstiti napadi na policiste (metanje steklenic, granitnih kock itd..), poškodovanje državne lastnine (metanje bakel v Državni zbor), je policija  morala uporabiti nujna sredstva t.i. represije (vodni top, solzivec), da je razgnala nasilno množico.

Petra Bezjak Cirman, nova primadona na RTV Slovenija je delala ves cirkus zaradi vdora privržencev Ladislave Trohe v studio Odmevov. Svoje videnje o tem dogodku je avtor predstavil v članku, ki je doživel lep odmev v javnosti. Nasilni protesti pa so le izraz svobodnega izražanja. Čudno, mar ne?

Spoštovana Petra, predstavljaj si, da bi zaradi tvojih zapisanih besed ali tvojega moža Primoža Cirmanana na portalu Necenzurirano prišla pred vajin dom jezna množica in da bi v vajin dom metala kocke, steklenice in bakle. Vse to le zaradi tega, ker se ne bi strinjali z zapisi tvojega moža v medijih.

Je to svoboda izražanja? Petra, premisli malo!

Luka Perš

Foto Twitter
Izvor/Avtor Prava.si
Objavite komentar