Politika

Nova zavajanja nacionalke! Fotografije razkrivajo, kako novinarji RTV Slovenije ogabno lažejo, razkrivamo pa tudi vzrok njihove panike!

Nacionalna televizija se spreminja v kuhinjo, kjer vsak dan zakuhajo kakšno novo afero, ki pa se slej ko prej izkaže za laž, manipulacijo ali navadno zavajanje.

 

Razkrivamo, kako so podpornike Janševe vlade obsodili, da so napadli Ivana Galeta, čeprav so le ob strani mirno stali. Očitno pa so krivi že zato, ker so nosili majice, da podpirajo Janševo vlado, medtem ko je Galetu povedal svoje čisto nekdo tretji.

V Izoli se je zgodil manjši incident, ko je eden izmed opazovalcev protesta verbalno napadel Ivana Galeta in ga ob tem odrinil, to pa je izkoristila nacionalna televizija za obračun z vlado Janeza Janše in njegovimi podporniki. Objavili so namreč posnetek, ki ga lahko pogledate spodaj, ob tem pa je bilo rečeno, da je skupina treh moških z majicami Podpiram vlado JJ grdo spravila tako na Ivana Galeta kot tudi na ekipo novinarjev.

 

Vendar, gre le za še eno v nizu manipulacij, laži in zavajanj s strani nacionalne televizije. Na to je opozoril Davorin Kopše, ki je na Twitterju zapisal: “Eugenija Carl in RTV Slovenija ogabno lažejo. Podporniki vlade so se na protestu v Izoli obnašali več kot dostojno.” Ob tem je delil fotografije, ki postavljajo poročanje TV Slovenije na čisto laž:

 


 

 

Ob tem je seveda na mestu vprašanje, od kod nacionalni televiziji trditev, da je moški, ki se je zapletel z Galetom, iz skupine treh moških, od katerih sta dva nosila majico v podporo vladi? Kot je očitno, je edini “greh” teh treh moških, ki jih je nacionalka obsodila napada, ta, da nosijo za RTV Slovenija “napačne majice”. “RTV Slo je slabša od vsake lokalne televizije!” je še prepričan Kopše.

 

Očitno je panika na strani nacionalke iz dneva v dan večja. Kot je razkril politični analitik Sebastjan Jeretič, je bila “na protestih udeležba manjša od števila gostov v sosednjem lokalu. Tudi uvoz revolucije z Galetom ni uspel.”

 

Barbara Majdič /Nova24tv.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button