Slovenija

Mladi člani kamniške SDS ustanovili odbor – SDM Kamnik!

Kamnik je mesto, od koder prihaja kar nekaj poslancev in ministrov. Zato je slovenska politika v tem mestu dobro zasidrana. Zato tudi ustanovitev odbora SDM Kamnik.

Ustanovljen občinski odbor SDM Kamnik

Iz mesta Kamnik med drugim na najvišje položaje v državi prihajata obrambni minister Matej Tonin in notranji minister Aleš Hojs. Med drugim pa je prav iz Kamnika tudi nekaj poslancev opozicije. In prav v tem mestu, ki je znano predvsem po gostoljubnosti in starih običajih ter domači glasbi se je danes ustanovil prav zanimiv odbor – SDM Kamnik.

Mladi so tisti, ki imajo željo sodelovati v slovenski politiki zato so se zbrali tudi mladi Kamničani, člani stranke SDS in ustanovili občinski odbor SDM Kamnik. Na ustanovnem kongresu je bil za predsednika SDM Kamnik izvoljen Tim Rauter, ki je postal tudi član izvršilnega odbora SDS Kamnik.

Tim je kot svojo vizijo delovanja v odboru poudaril sodelovanje in dialog med mladimi in iskanje skupnih točk, za napredek mladih, mesta Kamnik in stranke SDS. Kot mladi bi skrbeli za samooskrbo, varovanja naravnih virov, kot je voda, ter reševanje problematike na lokalni in državni ravni. Kot mladi se bodo prizadevali tudi za prihodnost turizma v Kamniku in za oživljanje slovenskih običajev s poudarkom na domoljubju.

Kot je zapisal predsednik SDM Dominik Štrakl: “Danes je SDM spet bogatejši za nov lokalni odbor! Vesel sem, da nas je vedno več takšnih, ki nam gre za stvar! Čestitke novemu predsedniku Timu Rauterju in ekipi v Kamniku. Hvala tudi predsedniku občinskega odbora SDS Kamnik Jožetu Mežanu za podporo in spodbudne besede. Gradimo odločno naprej!”

[color-box color=”blue”] Mladi Kamničani se lahko še vedno pridružijo odboru SDM Kamnik. Z veseljem sprejmejo vsakogar, pravijo. Pišite jim lahko na elektronsko pošto: timotej.rauter@sds.si ali info.sdmkamnik@sds.si [/color-box]

M.G.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button