Slovenija

VIDEO-Mitja Okorn : Prosil sem, naj me povežejo z vsaj eno osebo, ki je utrpela posledice zaradi cepiva, a se ni nihče javil

Napovednik vlade za dokumentarni film o kitajskem virusu, ki ga je posnel režiser Mitja Okorn, je vzbudil precejšnje zanimanje. Večinoma so odmevi pozitivni, pri anti-cepilcih (pozor, niso vsi necepljeni anticepilci) pa je zbudil jezo, češ da ni pokazal obeh plati medalje.

Mitja Okorn, ki je znan po tem, da je brez dlake na jeziku, še posebej, če meni, da so ga napadli brez pravega razloga, je odgovoril, da je ljudi prosil, naj ga povežejo z vsaj eno osebo, ki je zaradi cepiva utrpela posledice, a se ni nihče javil.

“Zakaj? Prosil sem te, da mi zrihtaš povezavo in kontakt z vsaj eno osebo, ki je utrpela zaradi coronacepiva, pa niti ti niti tvoja prijateljica Anica Bidar, s katero si me povezala, nista na koncu prišla niti z enim konkretnim primerom. (…) In to kljub temu, da sem prosil večkrat. Pošiljaš SMS in nič,” je zapisal enemu od njih.

 

Tanji Merlak, ki je menila, da je film manipulacija, je odgovoril:

 

“Ampak Tanja, ti ljudje so resno nasrkali v življenju – eni še danes, po več kot pol leta, niso ok. Zakaj ne bi tega pogledala? To ni nobena manipulacija. To so ljudje, ki so bili v komi, ljudje, ki imajo longhaul covid in ne morejo delati več kot 3 ure na dan, etc … Kaj je tukaj spornega? Zakaj tega ne bi mogla pogledati do konca? Čisto iskrene pripovedi. Mislim to, kar je tukaj objavljeno, je samo TRAILER. Ampak ne razumem, zakaj ne bi pogledala celotnega filma in zakaj te ne bi zanimalo, kaj ti ta bolezen lahko povzroči.”

 

Janja Strah

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button