Slovenija

Znova vroča kri med Luko Mescem in ddr. Rokom Snežičem!

Koordinator Levice Luka Mesec je v oddajah 24ur zvečer in v Tarči na RTV Slovenija ponovno udrihal čez davčnega strokovnjaka ddr. Roka Snežiča. Snežič se je odzval: ga v Levico vabijo zato, če so stranka istospolnikov!

 

V slovenskem medijskem prostor, predvsem v režiji Odlazkovih medijev (Necenzurirano, Svet24 in Reporter), ne mine teden, da ne bi objavili “vročih” afer o davčnem strokovnjaku ddr. Roku Snežiču. Hitro se izkaže, da so ustvarjene na trhlih temljih in gre v večini primerov le za diskreditacijo dela Snežiča.

Ddr. Rok Snežič je velikokrat predstavljen kot “največji kriminalec” Slovenije. Velikokrat o teh aferah piše Odlazkova raziskovalna trojka Primož Cirman, Vesna Vuković in Tomaž Modic. Velikokrat udarijo popolnoma mimo, saj jih Snežić hitro sooči z dejstvi in argumenti.

 Desno poslanec Levice Miha Kordiš. (Foto: Posnetek zaslona Facebook profil Miha Kordiš) Desno poslanec Levice Miha Kordiš. (Foto: Posnetek zaslona Facebook profil Miha Kordiš)

Umetno ustvarjene afere iz Odlazkovega medijskega arzenala pa velikokrat za svoj politični boj izkoriščajo pri Meščevi Levici. Radikalni poslanec Levice Miha Kordiš je na protestih postopal s transparentom “Pofukaj me kot državni proračun!” s sliko Roka Snežiča.

 

Snežiča pa nikoli ne pozabi omeniti koordinator Levice Luka Mesec. Tako je Snežiča spet omenil v oddaji 24ur zvečer in v oddaji Tarča. Snežič se je na neprestane politične in medijske napade s strani Levice odzval s sledečemi besedami:

“Prišel sem do sledečega spoznanja. Kordiš nosi transparent po Ljubljani mojo sliko in me javno poziva, da ga pofukam!, koordinator Luka Mesec pa že dva dni govori in hvali moje delo na 24ur zvečer in na Tarči. Ali me vabijo v stranko istospolnikov?,” se je odzval ddr. Rok Snežič.

Z izjavo Snežiča se lahko marsikdo strinja, saj vsak dobro ve spolno usmerjenost dveh poslancev Levice, Boštjana Korajžija in Nataša Sukič. Rok Snežič pa je le kolateralna političnega boja zato, ker je v preteklosti bil obsojen in je del svoje kazni odsedel z Janezom Janšo, krivično obsojenim v zadevi Patria.

Luka Perš

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button