Slovenija

Xever naletel na napačnega in jih skoraj dobil po nosu: Lahko si proti maskam in protestiraš, ampak otrok ne boš snemal, pedofil! VIDEO

“Si proti maskam, v redu, protestiraš, v redu, ampak otrok ne boš snemal ti je jasno, mamo ti je*em pedofilsko?” jih je Nikita Xever, promotor kampanje proti nošenju mask, pred eno izmed osnovnih šol slišal od jeznega moškega. 

Kot smo že poročali, se je levičarski aktivist z vzdevkom Nikita Xever te dni aktivno vključil v kampanjo proti nošenju zaščitnih mask, pri tem pa je obiskoval nakupovalne centre, zdravstvene in državne ustanove, ter celo šole. Toda pri zadnji šoli se zanj ni izšlo po pričakovanjih, saj je naletel na jeznega moškega, ki mu ni bilo povšeči, da se Xever nahaja pred šolo in tam snema celo otroke.

 

Si proti maskam, v redu, protestiraš, v redu, ampak otrok ne boš snemal ti je jasno, mamo ti je*em pedofilsko?” jih je slišal Xever od moškega, nato pa se je nadaljeval besedni dvoboj, ki bi prerasel v fizičnega, če tam ne bi bilo varnostnikov.

 

Iz koga se delaš budalo, snemaš otroke, pi*ko jedna,” mu je rekel moški, ki so ga besnega morali odstraniti varnostniki, nato pa je še nekdo porinil Xeverja, da je ta padel s kolesa.

Sara Kovač

3 Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button