Informer
Spletni posrednik informacij

Ekskluzivno! Rok Bajrič je ustrelil Hajra Beganovića in njegovega sina Valentina Beganovića!

0

Dobili smo zanesljive informacije, da je Hajra Beganovića in njegovega sina Valentina Beganovića ustrelil Rok Bajrić. Le ta je z Beganovićema povezan tudi sorodstveno. so nam zatrdili naši viri. Ali se bo vrh slovenske policije končno odzval?!

 

Dobili smo ekskluzivne in zanesljive informacije, kdo je streljal na Hajra Beganoviča in Valentina Beganovića v strelskem spopadu pred BTC-jem. To je Rok Bajrič, sorodstveno povezan z obema Beganovićema.

V petek se je pred BTC-jem v Ljubljani zgodil strelski spopad. Kot so prvo poročali slovenski mediji, so razkrili, da so bile v spopadu ranjene tri osebe. Na #Prava smo ekskluzivno razkrili, da sta bila ranjenca v strelskem spopadu Hajro Beganović  in njegov sin Valentin Beganović.

Kasneje so v medijih 24ur Kronika, Demokracija in Nova24tv objavili posnetek, v katerem se vidi, kako oba Beganovića ranjena ležita na tleh.

Po objavi naše novice, ko smo razkrili identiteto dveh ranjencev, nas je poleg jezne članice družine Beganovič kontaktiralo več različnih virov z ljubljanskega podzemlja.

Le ti so nam razkrili, da je oba Beganovića ustrelil Rok Bajrić, njun sorodnik. Šlo pa je za nek poslovni družinski spor, so nam še zaupali.

Sam sem jih tudi vprašal, zakaj imajo motiv razkriti strelca. Povedali so nam, da imajo tako Beganoviće kot Bajriča vrh glave in so jih zato pripravljeni razkriti slovenski javnosti. Ali se po njihovem mnenju Bajrić še vedno skriva v Sloveniji, so ns naše vprašanje odgovorili, da tega podatka ne vedo. Dopuščajo pa možnost, da je Bajrić pred slovenskimi organi pregona pobegnil že v tujino.

Tako naj bi se družinski člani družine Beganović vozili s Ferarijem po Sloveniji. (Foto:Posnetek zaslona Youtube)
Tako naj bi se družinski člani družine Beganović vozili s Ferarijem po Sloveniji. (Foto:Posnetek zaslona Youtube)

 

Poleg tega pa smo v uredništvu #Prava prejeli posnetek svatbe, ki so se je udeležili družinski člani družine Beganović. Prejeli smo tudi sliko Ferarrija, s katerim se naj bi se člani omenjene kriminalne tolpe prevažali po Sloveniji.

Upajmo le, da bo vrh slovenske policije, na čelu z generalnim direktorjem Policije dr. Antom Olajem, stopil pred slovensko javnostjo in končno razkril resnico o petkovem strelskem spopadu pred BTC-jem.

Luka Perš

Foto Posnetek zaslona-Nova24tv,Demokracija, 24ur Kronika
Izvor/Avtor Prava.si
Objavite komentar