Svet

Pripadniki nekdanjega identitarnega gibanja spomenik Black Lives Matter na Dunaju zakrili s spomenikom ženskim in otroškim žrtvam terorizma! VIDEO

Nekdanji pripadniki avstrijskega identitarskega gibanja so na Dunaju izvedli akcijo, ki predstavlja močno izjavo vseh zavednih Avstrijcev in Evropejcev. Spomenik, ki je bil, povsem neevropsko, neintuitivno posvečen BLM (Blac Lives Matter), ameriški teroristični organizaciji, so prekrili s spomenikom v spomin ženskim in otroškim žrtvam terorizma v Evropi.

Dunaj je ena tradicionalnih evropskih prestolnic, toda kot večina evropskih in nasploh zahodnih velikih mest je tudi prepolna multikulturnega aktivizma, ki kopira iz progresivističnega ustvarjalnega bazena v ZDA. To pripelje do takšnih absurdnih situacij, da imate sredi Evrope spomenik BLM (Black Lives Matter). Na srečo se najdejo tudi dovolj pogumni in ponosni Evropejci, ki so pripravljeni takšnim neumnostim reči ne. Nekdanji identitarci so že eni takih in prav oni so izvedli akcijo, v kateri so spomenik BLM spremenili v spomenik žrtvam terorizma med ženskami in otroki v Evropi.

Smo mar v Evropi imeli suženjstvo? Rasistične izpade? Sistemski rasizem?
V Evropi nismo imeli suženjstva, ki pušča posledice v ZDA še danes, v Evropi nimamo veliko temnopoltih in v Evropi temnopolti nimajo problemov z rasizmom, zato pa je spomenik BLM, sicer teroristični organizaciji, ki razgraja po ameriških mestih pod krinko boja proti rasizmu, povsem nesmiseln. In skrajni čas je, da je nekdo v imenu vseh Evropejcev zdravega razuma, proti tej norosti podal močno izjavo. Nič več!

Ker na novem, bolj pristnem spomeniku piše tudi “White Lives Matter!”, ne dvomimo, da bodo levičarji tole akcijo poimenovali rasistično. Rasistično je namreč iz vidika evropske pete kolone danes vse, kar Evropejec imenuje svoje, ker Evropejec ne sme ničesar imeti. Kar je ustvaril on, je od vseh.

Aleš Ernecl

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button