Svet

[Video] Nov primer medrasnega nasilja v ZDA: Črnka brutalno pretepla belko pred njeno hčerko

Iz Georgije prihajajo posnetki črnke, ki je sredi belega dne brutalno pretepla belko. Belka si je namreč drznila pomagati otrokom črnke, medtem ko je bila njihova mati v zaporu.

 

Enostransko točo udarcev je spremljala skupina črncev, ki so zgolj opazovali, snemali in nasilnici odprli vrata, da je lahko belko zvlekla ven iz restavracije, kjer jo je še naprej mlatila.

Policija v Georgiji je izdala tiralico 25-letno Brittany Kennedy, ki je brutalno pretepla belko, medtem ko je mulatska hči pretepene lahko samo nemočno opazovala.

 

Video, ki naj bi posnel dogajanje v restavraciji Little Caesars v ponedeljek, 17. maja 2021 kaže Kennedyjevo, ki ji za lase držala belko in jo brez milosti udarjala. Pesti so padale po obrazu, trupu in rokah. Skozi celoten posnetek je slišati nemočne krike belke, ki se ne uspe obraniti toče udarcev.

Edina, ki je skušala pomagati pretepeni belki, je bil po poročanju Toofab njena mulatska hči, zgolj otrok. Ostali črnci, ki so opazovali “babji ravs” so se smejali, vpili naj nekdo umakne otroka, ali pa odprli vrata črni Kennedyjevi, ki je pretepala belko, da bi jo lahko lažje in brez dodatne škode poslopju zvlekla na ulico, kjer se je nadaljevalo pretepanje.

Pomagala je prijatelju
Na ulici je Kennedyjeva nadaljevala z mlatenjem svoje žrtve. Poleg puljenja las ji je še stopala na glavo in jo brcala. Ko se je napadalka kočno umaknila je bila prva misel pretepene krvave belke, kaj je z njenim otrokom.

Napadena je bila 22-letna Emily Broadwater. Do mlatenja je prišlo po 16. uri v lokalu, kjer je Broadwaterjeva sedela s svojo hčerko. Kennedyjeva je pristopila in ji po nekaj sekund trajajočem pogovoru izpodbila stol, da je Broadwaterjeva padla na tla, nakar se je začelo mlatenje.

Žrtev je po informacijah v policijskem poročilu končala z modrico na levem očesu, razbito ustnico na notranji strani, več urezninami na obrazu, glavi in vratu ter buško na čelu. Broadwaterjeva je kasneje na Facebooku zapisala, da jo je Kennedyjeva napadla zato ker je skrbela za njene otroke, medtem ko je bila Kenneyjeva v ječi. “Jaz sem žrtev,” je zapisala Broadwaterjeva na Facebooku in priložila fotografijo svojega zmaličenega obraza in razbitega okna od avtomobila. “Vse kar sem storila, je bilo, da sem prijatelju pomagala z njegovimi otroci, medtem ko je bila njihova mati zaprta. Nadlegovala me je že več tednov. Vse kar pravim je, da nisem nikoli poškodovala nje, njene lastnine ali njenih otrok, kakor je ona mene.”

Ivan Šokić

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button