Črna kronika

Na primorski avtocesti 35 letni motorist umrl na kraju nesreče

V sredo okoli 12.30 je bila policija obveščena o prometni nesreči, v kateri je primorski avtocesti pri Lomu umrl 35-letni motorist. Po do sedaj zbranih podatkih je vozil iz smeri Unca proti Logatcu po desnem prometnem pasu in zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del priklopnega vozila tovornjaka. Po trčenju ga je odneslo čez prehitevalni pas in je trčil še v odbojno ograjo.

V sredo okoli 12.30 je bila policija obveščena o prometni nesreči, v kateri je primorski avtocesti pri Lomu umrl 35-letni motorist. Po do sedaj zbranih podatkih je vozil iz smeri Unca proti Logatcu po desnem prometnem pasu in zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del priklopnega vozila tovornjaka. Po trčenju ga je odneslo čez prehitevalni pas in je trčil še v odbojno ograjo. Pri tem se je motorist, italijansko-britanski državljan, tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.

Motorist je med vožnjo uporabljal zaščitno motoristično čelado in motoristično opremo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Avtocesta v smeri Ljubljane je bila zaradi ogleda in odpravljanja posledic prometne nesreče zaprta do 16. ure.

Spletno uredništvo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button