Družba

[VIDEO] Banka Čordiću zaprla račun, ker je v poslovalnici brez maske nezakonito snemal – Zlatan besni: “To je zarota SDS!”

Problematični ljubljanski reper Zlatan Čordić – Zlatko je sodeč po videoposnetku, ki ga je objavil na Faceooku in Twitterju, ostal brez računa na Novi KBM. Čordiću, ki je sicer že tedne eden glavnih obrazov na sredinih protivladnih (in proti pogoju PCT) protestih, so pojasnili, da je razlog za takšno potezo v njegovem nedovoljenem snemanju znotraj poslovalnice in neupoštevanja pogoja PCT ter tudi zavračanja nošenja zaščitne maske. Pri obisku poslovalnice naj bi tudi napadal zaposlene, ki so od njega zahtevali spoštovanje pravil. Reper sicer v takšni potezi mariborske banke vidi zaroto največje vladne stranke SDS.

 

Kot je razvidno iz videoposnetka, se Zlatko vseeno še vedno spreneveda, da v času protestov ni storil ničesar nezakonitega in da je to poteza stranke SDS, ki bi po njegovo usmerjala dejavnosti znotraj Nove KBM. Napovedal je še, da bo šel v banko, ki se ne ukvarja z umazanimi posli domačih in tujih oligarhov.

Na NKBM sicer tega niso ne potrdili ne zanikali, pojasnili so namreč, da odnosov z obstoječimi in nekdanjimi komitenti ne komentirajo, saj gre za bančno tajnost.

Katero banko si bo reper poiskal sedaj, še ni povsem jasno, a glede na razkritja Rada Pezdirja v novi knjigi Vzporedni mehanizem globoke države in pripadnost levi politični opciji lahko predvidevamo, da bo zanj dovolj dobra samo NLB, še hudomušno dodajajo pri Celjskem glasniku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button