Svet

Anarholevičarji Black Lives Matter že divjajo po washingtonskih ulicah, poročajo o štirih zabodenih VIDEO

Medtem ko se demokrati na vse pretege trudijo “še ukrasti” volitve, na ulicah med skrajnimi levičarskimi skupinami, katerih namen je ustvarjati nerede, če Donald Trump zmaga, ponekod že vlada nasilje. Breitbart tako poroča, da se je na zbirališču Black Lives Matter že zgodilo nekaj pretepov, ki so jim sledile aretacije. Na enem njihovih posnetkov je razvidno, kako se skupina zamaskiranih protestnikov tudi s palicami spravi na temnopoltega človeka, ki je kričal, da naj ne ubijajo policije.

Monolitna politika razdvajanja je že nekaj časa glavni način kampanje demokratske stranke in to se kaže tudi v nasilnosti in razvajenosti njihovih najskrajnejših volivcev, pomešanih s plačanci za delanje neredov. Medtem ko skušajo na eni strani zaustavljati štetje glasov in “mešetariti” z njimi, kjerkoli se bo to dalo, na drugi strani na ulicah že sejejo strah in grozo pripadniki domačih skrajno levičarskih skupin.

Že pred pričetkom volilnega dne so pripadniki BLM in Antifa napovedovali nerede, če bo zmagal Donald Trump, ti pa so se pričeli še preden je povsem jasno, kdo bo zmagovalec, čeprav Trumpu precej dobro kaže. Na zbirališču BLM v bližini Bele hiše je že ponoči prišlo do pretepa, ki so kasneje večkrat izbruhnili in se končali z aretacijami.

BLM Plaza neredi (Vir: You Tube)

Pretepi med pripadniki BLM
Breitbart je na svojem Twitter računu objavil posnetek dogajanja v živo, iz katerega je videti pretep med pripadniki BLM. Precej bizaren, če smemo dodati. Zdi se, da na posnetku, tudi s pomočjo palic za baseball, nekaj “belopoltih” pripadnikov BLM fizično obračunava s temnopoltim pripadnikom, ker je branil policijo pred njihovimi napadi.

 

Štirje zabodeni pripadniki “Proud Boysov”
Daily Mail pa je medtem poročal o tem, da so bili štirje pripadniki tako imenovanih “Proud Boysov” napadeni in tudi zabodeni z nožem, medtem ko so želeli pomagati prav tako napadenemu starejšemu moškemu. Vodja skupine, Enrique Tarrio, ki je bil med zabodenimi, čeprav na srečo brez smrtno nevarnih ran, je novinarjem povedal, da so si v enem od barov v bližini Bele hiše skupaj želeli ogledati poročanje medijev o poteku volitev in nato proslaviti Trumpovo zmago, ko se je napad zgodil.

Kaotične scene nam kažejo, da se ZDA oziroma normalnim državljanom ZDA ne obeta nič dobrega, če se zadnje napovedi, ki kažejo na zmago Donalda Trumpa, uresničijo. Za zdaj še ni nič gotovega, pa pripadniki skrajnih levičarskih skupin že delajo nerede. Če se spomnimo leta 2016, kako dolgo so divjali po ulicah, kako dolgo niso priznali rezultatov volitev, jih spodkopavali s teorijami zarote, ki so se vse izkazale za neutemeljene, če se spomnimo, kako, navsezadnje, že vse leto divjajo ob vsakem obračunu temnopoltega kriminalca s policijo, smo lahko v skrbeh.

Aleš Ernecl

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button