Slovenija

Tožilstvo zavrglo Krekovo ovadbo zoper raperja Zlatka?

Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani je zavrglo kazensko ovadbo zoper Zlatana Čordića, ki je nadlegoval direktorja NIJZ Milana Kreka.

Tožilstvo zavrglo Krekovo ovadbo zoper raperja Zlatka

V Sloveniji se včasih res sprašujemo, ali živimo v pravni državi. Levičarji zmerjajo predsednika vlade, grozijo mu s smrtjo, s smrtjo grozijo vsem, ki se strinjajo s politiko Janeza Janše, grozijo poslancem, ki ne želijo podpreti leve politike KUL itd. A to je za levičarje in očitno tudi za tožilstvo nekaj povsem normalnega.

Kot bi se delali norca iz poštenih ljudi. Tožilstvo je zavrglo ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičenega slikovnega snemanja zoper Zlatana Čordića. To je še en udarec v nizu levičaske sfere. Kot se spomnimo je tožilstvo zavrglo tudi kazensko ovadbo zoper človeka, ki je notranjemu ministru Alešu Hojsu grozil z likvidacijo. To za tožilstvo ni bila resna grožnja.

Tožilstvo poskrbelo za še eno blamažoIn neverjetno, da tožilstvo tudi v primeru Zlatana Čordiča ni ukrepalo. Torej bodo zdravstvene delavce in druge ljudi, na ulici še naprej lahko nadlegovali razni Čodići, jih snemali in se iz njih delali norca? Tako neverno početje, ki ga tožilstvo ne obravnava, lahko pripelje še do hujšega nasilja in nadlegovanja vsepovprek. Resnično, še ena črna pika za tožilstvo.

M.G.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button