Slovenija

Tea Jarc za Mladi plus od junija 2020 prejele več kot 250 tisoč evrov !

 

Protestnica Tea Jarc je prvo ime sindikata Mladi plus. Neverjetno, v času Janševe vlade so od junija 2020 do sedaj prejeli več kot 250 tisoč evrov davkoplačevalskega denarja! Kar 200 tisoč direktno od ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Naše predstavljanje “glasnikov ljudstva” pričnemo z najbolj slavno članico na tem seznamu, Teo Jarc. Ja, znana “slovenska borka za demokracijo” je ustanoviteljica in ena osrednjih figur sindikata Mladiplus. Ne boste verjeli, v času “zlobne diktatorske” vlade so prejeli samo od junija 2020 do sedaj 251.190,10 evrov davkoplačevalskega denarja, od leta 2014 pa so prejeli kar 709.487,90 evrov.

Slovenija je slišala nove “glasnike ljudstva.” Ja, vsaj tako jih je predstavil predstavnik nevladne organizacije Danes je nov dan Filip Dobranič Muki. Kot smo objavili v članku ob predstavitvi Mukijevih “glasnikov ljudstva” smo zapisali, da boste lahko v prihodnje na #Prava spremljali vsak dan eno izmed organizacij, ki se predstavljajo za “glasnike ljudstva.”

Premiero predstavnikov “glasnikov ljudstva” pričnemo s Teo Jarc in sindikatom Mladi plus! Se še spominjate cirkusa iz Kredarice?!

Najbolj slavna predstavnica seznama je Tea Jarc. Velja za dolgoletni prvi obraz sindikata Mladi plus- Sindikat študentov, dijakov in mladih brezposelnih. Mladiplus so tudi v družini osrednjih sindikatov združenih v Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije pod vodstvom Lidije Jerkić.

 

Jarčeva je blestela že letos v intervjuju s takratnim novinarjem spletnega medija v fazi registracije (enako kot mi, a upamo, da bomo že ta teden delovali uradno kot medij op.a.) Nacionalna tiskovne agencije Urbanom Purgarjem. Jarčeva pa mu je očitala, da ni novinar in jo le provocira kot član Rumenih jopičev. Poleg tega je bila nekaj časa tudi “asistentka” pri evropskem poslancu Ivo Vajglu. Prav Vajgl je bil ključna oseba, ki je pomagal pri njenih evropskih povezavah za njen sindikat.

Tea Jarc je tista, ki si je v “glasniku ljudstva” upala povedati “zlobnemu predsedniku vlade” Janezu Janši tisto, kar misli vsak “glasnik ljudstva” v državi. Nič je ni motilo, da je cirkus nad Janšem in notranjim ministrom Alešem Hojsem izvajala sredi Kredarice. Pri tem pa jo je še spremljala četica “glasnikov ljudstva” pri vsem kravalu sredi Kredarice.

 

Kako so se obnašali je zelo lepo opisal skrbnik koče. Nič kaj kulturno bi lahko na kratko strnili. A Tea je ena izmed tistih državljank v naši državi, ki si lahko v imenu svojih glasnikov dovoli vse. Niti ni čudno, če je njen oče Srečko Jarc večino časa preživel na višjih policijskih funkcijah, sedaj pa opravlja vlogo policijskega atašeja v Zagrebu.

 

V času “zlobne diktatorske janšistične” vlade sindikat Mladi plus prejel le od ministrstva za izobraževanje, znanost in šport pod vodstvom Simone Kustec prejel več kot 200 tisoč evrov! Lep pozdrav iz Sejšelov vam želi Tea!

Zgodba je še toliko bolj bizarna, da je v času “grde fašistične janšistične” vlade  Sindikat Mladiplus prejel kar 251.190,10 evrov davkoplačevalskega denarja. Večino tega je direktno dobil od Janševe vlade.

 Sindikat Mladi plus je le od junija 2020 do sedaj prejel 251.190,10 EUR. Le od ministrstva za šolstvo in šport pod vodstvom sedanje ministrice Simone Kustec so člani sindikata Mladiplus prejeli  203.305,56 evrov. Slabih 41.775,00 evrov jim je namenil še Urad za mladino, prav tako pod okriljem ministrice Kustec. Preostala sredstva so prejeli od  Zavod  za zaposlovanje 5.448,34 evrov in od Finančne uprave Republike Slovenije  661,20 evrov.

 

 Mladi plus je samo v času sedanje Mladi plus je samo v času sedanje “zlobne” Janševe vlade prejel več kot 250 tisoč evrov davkoplačevalskega denarja! (Foto: Erar)

Od leta 2014 do sedaj so v sindikatu Mladi plus prejeli že 709.487,90 evrov davkoplačevalskega denarja. Ocenite sami, če ni lepo biti Tea Jarc! Ja, ter pri tem maha naivni slovenski raji iz sončnih Sejšelov! Upor, kot temu reča “glasnica ljudstva.”

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button