Politika

Tanja Fajon sploh ni tako spoštovana, kot jo slovenski mediji predstavljajo javnosti VIDEO

Tanjo Fajon, ki jo slovenski osrednji mediji prodajajo kot ultimativno pravičnico in spoštovano poslanko v Evropskem parlamentu, v tujini, bolje rečeno na Balkanu, ne cenijo najbolj.

Tega vam mediji v Sloveniji, ki so ji naklonjeni, ne bodo povedali, saj je kljub svoji puhlosti in naučeni ozki retoriki njihova ljubljenka.

Že leta 2019 je v neki oddaji premierka Srbije Ana Brnabić dejala, da Tanja Fajon ni ravno objektiva, ker je predstavnice EU socialistov. Leta 2019 je Fajon organizirala debato za Srbijo, ki pa je bila zelo enostranska, saj so bili na njej samo isto misleči ljudje, ki so v javnost plasirali celo vrsto pol informacij in čistih laži je takrat povedala Ana Brnabič.

Januarja letos pa jo je podobnega obnašanja obtožil tudi predsednik srbskega parlamenta Ivica Dačić, ki je dejal, da Fajonova navija za del opozicije v katere del je tudi  predsednik  izven parlamentarne  stranke Dragan Đilas in s tem diskreditira sama sebe.

Glede na to, da je Tanja Fajon predstavnica zahodnega Balkana  v EU in bi morala delovati povezovalni in pomagati pri dialogu  ona pa se, kot opozarja Dačić postavlja na eno stran nesprejemljivo. Po besedah Dačića  je izgubila neko vrsto objektivnosti.

Tanjo Fajon je zaradi njenega pametovanja o Srbiji v tujini, Aleksandar Vučić predsednik Srbije vprašal, če je ni nič sram, ukradene vile (o tem smo že pisali), dejal je, da bo v EU pozval, da pojasni lastništvo in način pridobitve vile.

Tanja torej ne dela zgage le v Sloveniji in ji s svojimi nastopi ter  spačenim pogledom na demokracijo dela škodo po svetu in v EP, zmedo in škodo počne tudi drugim, in kar pri vsem najbolj bode v oči, Tanja sploh ni tako spoštovana, kot jo slovenski mediji predstavljajo javnosti.

 

https://www.slobodnaevropa.org/a/30328449.html

https://www.slobodnaevropa.org/a/šta-je-greh-evroparlamentarke-tanje-fajon-u-srbiji-/31072644.html

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button