Politika

Svet24 spet laže? Ustanovitev nove tiskovne agencije naprtili kar SDS-u. VIDEO

V času, ko je dokončno pogorela namera o veleumski ideji koalicije KUL z mandatarjem Karlom Erjavcem, so se začeli novi medijski napadi in laži.

 

Zavajanje in laži portala Svet 24

Medtem ko Slovenija dobiva nov spletni novičarski servis – Nacionalno tiskovno agencijo (NTA), ki želi postati kredibilen mnenjsko-poročevalski portal, pri katerem bodo sodelovali vplivni posamezniki in mnenjski voditelji z različnih področij, si je levičarski (odlazkov) medij privoščil laži. tako so zapisali:

 

[su_box title=”Nacionalna tiskovna agencija (NTA)” box_color=”#c50e20″]Nacionalna tiskovna agencija (NTA) seveda NE nastaja pod okriljem stranke SDS in stranka z njo ni povezana. Aleš Ernecl pa ni član stranke SDS. Edino, kar je medil zapisal po resnici, da Aleš Ernecl občasno piše za portal Nova24TV. Bodo pa pod taktirko glavnega urednika, filozofa Aleša Ernecla, pri projektu sodelovali Tomaž Štih, Vinko Gorenak, Boštjan M. Turk, Alojz Kovšca, Bernard Brščič, Sebastjan Jeretič, Roman Vodeb, Aljuš Pertinač, Edvard Kadič, Jiri Kočica in Kristjan Šarac. Razen Vinka Gorenaka nihče ni član stranke SDS, no če gremo v podrobnosti je bil Aljuš Pertinač celo član stranke SD.[/su_box]

Mediji, ki so očitno začeli lažnivo vojno proti stranki SDS, kako jo čim bolj oblatiti. Še dobro da obstajajo mediji, ki take laži tudi odkrivajo! In če ima portal Svet24 svoj prepoznavni zapis: “Vsa resnica na enem mestu,” bi ga morali spremeniti v “Vse laži na enem mestu.”

PM

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button