Politika

Se še spominjate Franca Trčka in njegovega pretepa s policisti?VIDEO

Poslanci, ki se imajo za najbolj “poštene” in “miroljubne” prihajajo prav iz (ekstremne) Levice, stranke, ki se bori za demokratični socializem, prežet s Titovo ideologijo?

 

Se spominjate napad Franca Trčka na policiste z leta 2013?

Dobro znani mariborski poslanec Franc Trček, drugače filozof, ki je diplomiral in tudi doktoriral z disertacijo Družbeno-prostorske implikacije interneta, za katero je prejel celo študentsko Prešernovo nagrado, si je “slavo” leta 2013 iskal na mariborskih protestih. Sicer je Trček, rojen pa v Beli krajini, z rahlo ljubljanskim naglasom trenutno živeči v Mariboru, je bil od začetka ustanovitve član stranke Levica,  kasneje pa se je priključil Socialnim demokratom. Danes je poslanec Državnega zbora.

Se pa Trčka Mariborčani spominjajo s t.i. “spontanih” ljudskih vstaj, ki so se začele v Mariboru zaradi famoznih “Kanglerjevih” radarjev. V resnici pa je skrajna mariborska levičarska srenja izkoristila trenutek in s pomočjo nekaterih ljubljanskih levičarskih frakcij, kasneje zrušila tudi takratnega župana Maribora Franca Kanglerja. Podprti z medijsko močjo osrednjih medijev so si levičarji tudi takrat lahko dovolili vse. Podobno, kot danes, ko Jenullovi podivjanci vpijejo ob petkih po ljubljanskih ulicah sovražna gesla.

Pred osmimi leti, četrtega februarja je mariborski mestni svet sprejemal mestni proračun. Levičarski mariborski levi “podivjanci” so takrat želeli preprečiti njegov sprejem in hoteli vdreti na občinsko sejo. Z piskanjem, dretjem, trobljenjem in žalitvami so hoteli ustvariti tudi nered. Seveda so v notranjosti stavbe, kjer ima domovanje MO Maribor naleteli na policiste, se z njimi prerivali, iz Trčka, kateri je bil takrat (samo) protestnik, pa delali žrtev. Le ta je kasneje, potem, ko so ga policisti vklenili in strpali v marico ter po nekaj urah izpustili iz pripora, zaradi napada na uradno osebo, doživel svojih pet minut slave še v oddaji Studio City na nacionalni televiziji. Kakopak.

Poglejte kako se je Trček leta 2013 drl v prostorih, kjer domuje MO Maribor

 

Je pa zagotovo zanimivo, da se je napad na uradno osebo s strani Franca Trčka skušal prikriti s tem, da so Trčka naredili, žrtev in heroja, bil je pa v resnici prav on tisti, ki je kršil (če napišemo res prijazno) JRM in napadel uradno osebo.

In po čem se razlikujejo ekstremni levičarji z leta 2013 in leta 2021? Prav po ničemer. Le Trček je vmes postal poslanec.

P.M.

vir: Prava.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button