Informer
Spletni posrednik informacij

Šah mat, Luka Mesec in Rudi Medved! Ivan Simič razgalil hude laži obeh poslancev na njegov račun!

2

Dolgoletni in večkrat nagrajeni za najboljšega davčnega strokovnjaka v Sloveniji Ivan Simič je bil spet žrtev hudih laži z ust poslanca LMŠ Rudija Medveda in koordinatorja Levice Luka Mesca.

 

Vršilec dolžnosti Finančne uprave Ivan Simič je na svojem blogu razkrinkal hude laži koordinatorja Levice Luko Mesca in poslanca LMŠ Rudija Medveda. Blestel je predvsem Mesec, a ga je Simič z argumenti v tekstu dobesedno sesul.

Eden pomembnejših projektov sedanje vlade je tudi zmanjšanje birokratizacije v različnih postopkih. Tako so poslanci pred dnevi s 45 glasovi za in 40 proti potrdili prvo obravnavo Zakona o debirokratizacijo ter omogočili, da gre zakon v drugo obravnavo.

Sedanja vlada je tako že ob začetku svojega mandata potrdila delovanje Strateškega sveta za debirokratizacijo, kjer je njen vodja dolgoletni davčni strokovnjak in sedanji v.d. FURS-a Ivan Simič. Večkrat nagrajeni strokovnjak na področju davčne politike se je s skupino sodelavcev lotil dela ter pripravil težko pričakovani zakon.

 Ivan Simič razkrije laži poslancev Rudija Medveda (LMŠ) in Luko Mesca (Levica). Foto: (Posnetek zaslona- Simič & partnerji) Ivan Simič razkrije laži poslancev Rudija Medveda (LMŠ) in Luko Mesca (Levica). Foto: (Posnetek zaslona- Simič & partnerji)

 

Kako sta Rudi Medved in Luka Mesec hotela izvesti medijski umor nad Ivanom Simičem!

Vse kaže, da sta se hudih diskreditacij na račun Simiča privoščila poslanec LMŠ Rudi Medved in koordinator Levice Luka Mesec. Simič je v zadnjih mesecih že večkrat bil žrtev medijskih eksekucij s strani tranzicijskih medijev. Pri tem blesti predvsem Odlazkova trojka.

A Simič se je odločil za odlično taktiko in vsako umetno napihnjeno afero dobesedno ubije s svojimi teksti. Kot piko na i pa velikokrat razkrije še kakšno zanimivo informacijo. Tako je že v preteklosti razkril kar nekaj davčnih akrobacij, ki si jih privoščijo novinarji Necenzuriranega.

Poslanec LMŠ Rudi Medved je povedal, da bo novi register predpisov vodilo podjetje Tax-Lin, ki je Simiču že večkrat zaporedoma podelilo nagrado za najboljšega davčnega strokovanjaka v Sloveniji. Simič se je ob tej izjavi samo začudil in vprašal Medveda, “kakšna osebnost moraš biti, da to izjaviš, pravo gotovo pa ne moreš biti poslanec,” zapiše Simič.

Ena najbolj podlih izjav in laži Luke Mesca v času njegove politične kariere! Obtožil Ivana Simiča brez dokazov, dejstev in argumentov, da bo Simičevo podjetje za pripravo tega zakona zaslužilo 780 tisoč evrov! 

Še veliko hujšo laž si je privoščil dolgoletni koordinator Levice Luka Mesec, saj je tik pred glasovanjem  o predlogu zakona izjavil, da je podjetje Ivana Simiča prejelo 780 tisoč evrov za pripravo zakona o debirokratizaciji!

“Kakšna osebnost šele moraš biti, da izjaviš kaj takega, sploh če veš, da to ni res. Igraš na to, da bo ljudstvo verjelo prvim izrečenim besedam. Tako so delali v enem od prejšnjih sistemov, ko je veljala formula – najprej diskreditacija in nato likvidacija,” je do zavajajočih in politikantskih izjav Mesca kritičen Simič.

 

V nadaljevanju svojega teksta Simič še enkrat razgali Mesca na področju nepoznavanje socialne kapice, ki jo predvsem Levica izkorišča za ideološki boj. Ker sta oba poslanca brez dokazov obtožila Simiča, da bo register predpisov vodilo Tax-Lin, je obema lepo pojasnil, da bo zato skrbela Javno podjetje Uradni list Republike Slovenije, d.o.o. “Ne bi bilo slabo, če bi se prej o tem pozanimala na samem Javnem podjetju Uradni list Republike Slovenije, d.o.o.,” pojasni Ivan Simič.

Celotni tekst Ivana Simiča si lahko preberete TUKAJ.

Luka Perš

Foto Facebook
Izvor/Avtor Prava.si
Prikaži komentarje (2)