KulturaSlovenija

Poglejte si to neverjetno KUL kulturo!

Poglejte si kakšno “kulturo” danes branijo v Državnem zboru, predlagatelji interpelacije proti ministru Vasku Simonitiju.

To je kultura po KUL-u

Ob posnetkih, ki ju izvajata “transvestita”, ki sta pred meseci delala zdraho pred kulturnim ministrstvom v ženskih narodnih nošah, se človek res sprašuje, ali je to res mogoče. Tokrat pa sta omenjena “čudaka” kulturni program popestrila z novim ekscesom, ki sta ga uprizorila kar v videospotu. Ponovno sta se, za svoje oboževalce, izkazala v narodnih nošah nežnejšega spola, le da sta svoj seksapil, namesto s tradicionalnimi naglavnimi pokrivali, poudarila z lasuljami. Posnetek je vsekakor neužitna mineštra, v kateri se melodije disco glasbe mešajo z balkanoidnimi napevi in cenenimi najstniškimi vložki garažnih reparskih “muzikalij”.

“Kdo vam daje pravico, da teptate in uničujete našo kulturo? Umetnost, kulturne ustvarjalce, delavce, umetnice in umetnike, literaturo, gledališče, film, glasbo, plesno in likovno snovanje, da uničujete našo svetinjo?” se je včeraj v državnem zboru, pred interpelacijo ministra Vaska Simonitija, odzvala poslanka Levice Violeta Tomić. Slike govorijo za sebe. In to je tisto, kar zagovarja Levica. In bog ne daj da bi ta omenjanea Violeta, kdaj sedela na čelu kulturnega ministrstva. Piše Nova24TV.

To je dragi bralci in bralke KUL kultura.

M.G.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button