Svet

Podprimo Madžare v njihovem boju proti LGBT propagandi in vsiljevanju ilegalnih migrantov!

Madžari še zdaleč niso sami v boju proti LGBT in promigrantskim uničevalcem nacionalnih držav iz Bruslja. Podprimo jih v njihovem boju,” je pozval eden izmed uporabnikov družbenih omrežij.  

Ob tem je priložil zemljevid, ki prikazuje, kakšen odstotek Madžarov bi posameznim evropskim državam pomagal na poti iz krize. Za Slovenijo se je odločilo kar 81 odstotkov Madžarov. Razumljivo je Poljska dobila najvišjo podporo, ki znaša kar 95 odstotkov, najnižjo pa Nizozemska, ki se giblje pri 29 odstotkih.

 

Visok odstotek uživajo še sledeče države: Slovaška (88 odstotkov), Češka (87 odstotkov), Avstrija (93 odstotkov), Bolgarija (84 odstotkov), Litva in Latvija (obe po 75 odstotkov), Finska (77 odstotkov), Hrvaška (93 odstotkov), Nemčija (74 odstotkov), Italija (71 odstotkov) in Irska (77 odstotkov). Slabše pa so se odrezale sledeče države: Francija (38 odstotkov), Belgija (44 odstotkov), Luksemburg (49 odstotkov), Danska (59 odstotkov), Španija (64 odstotkov) in Portugalska (65 odstotkov).

Madžari v Evropi še zdaleč niso osamljeni v svojem boju proti LGBT propagandi. (Foto: Twitter)

Znano je, da je madžarski premier Viktor Orban na račun nedavne spremembe zakonodaje, ki med drugim zaostruje pogoje za pedofile in druge kriminalce ter prepoveduje LGBTQ ideologije v šolah, naletel na nasprotovanje evropskih birokratov. Orban je prepričan, da je to zakon, ki se mora sprejeti na državni ravni, v kar se EU ne bi smela vmešavati. “Evropski parlament in Evropska komisija hočeta, da dovolimo prisotnost LGBTQ aktivistov v naših šolah in vrtcih, vendar mi tega ne bomo dovolili,” je dejal novinarjem v Beogradu.

Domen Mezeg

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button