Informer
Spletni posrednik informacij

Najnovejši podatki o cepljenju, ki jih osrednji mediji ne bodo prikazali: Slovenija še izboljšala položaj in je v samem vrhu držav EU!

0

Po najnovejših podatkih o prejetih cepivih med državami Evropske unije se Slovenija uvršča na 7. mesto, torej v sam vrh držav. V osrednjih medijih teh podatkov verjetno ne boste zasledili.

Svetovno znani medij BBC je objavil nove podatke o cepljenju in prejetih cepivih po prebivalstvu med državami EU. Na dan 4. aprila se je Slovenija uvrstila na 7. mesto in sicer takoj za Malto, Madžarsko, Estonijo, Dansko, Avstrijo in Finsko. Gre za 19,1 odmerka cepiv na 100 prebivalcev.

Slovenija je v primerjavi z zadnjimi podatki (1. aprila) tako še izboljšala svoj položaj (17,69 odmerka cepiv na 100 prebivalcev), kar dokazuje dobro strategijo nabave cepiv in razdelitve cepiv med med prebivalstvom.

cepljenje

Naravnost bizarno pri vsej zgodbi okoli cepiv pa je, da pravih podatkov v osrednjih medijih ne boste dobili, saj ti načrtno gradijo protivladne zgodbe, še bolj bizarno pa je, da je leva opozicija to področje vključila v ustavno obtožbo predsednika vlade. Verjetno so odveč besede, da gre še za en skok v prazen bazen in še eno izmed politično zgrešenih potez leve politike.

Cepljenje 5

Sara Kovač

Foto EPA
Izvor/Avtor Nova24.si
Objavite komentar