Politika

Operacija Redington: S suspenzom Twitter profila novinarja Luke Perša napovedujejo razkritja mafijskih dejanj globoke države!

Tokrat razkrivamo skrivnostno organizacijo mednarodnih žvižgačev na območju Balkana, imenovano Redington.

Operacija Redington

Za javno razkritje so se odločili, ker so avtorju tega članka z načrtovanim napadom ideoloških nasprotnikov suspendirali račun. Levi tranzicijski eliti sporočajo, da preko sporočil na njegovem računu pošiljajo signale ključnim političnim in poslovnim igralcem slovenske tranzicijske elite. Ime so si nadeli po glavnem liku iz serije Blacklist, v katerem glavni junak agentom FBI posreduje podatke o vseh živečih kriminalcih na zemeljski obli.

S pomočjo skrivnostne skupine so se na omenjenem družbenem omrežju razkrile afere predsednika Uefe Aleksandra Čeferina, ljubljanskega župana Zorana Jankovića, aferi Baričević in Irangate ter ozadje kraje 150 milijard evrov v režiji balkanskega kriminalnega omrežja. Avtor besedila ima na svojem suspendiranem računu dosegljive tvite do 15. aprila 2021, ostale so izbrisali. Ob koncu članka si lahko ogledate le nekaj rešenih tvitov, ki razkrivajo umazane spletke centrov moči tranzicijske levice v Sloveniji in na Balkanu. Še več, nevladna organizacija Danes je nov dan je v svojem tvitu obtožila Luko Perša in Aleksandra Ranta, da sta v preteklosti ustvarjala lažne “desne” profile. To le dokazuje, na kak nivo obtoževanja so pripravljeni iti skrajni levičarji.

Avtor te navedbe odločno zanika in bo z zanimanjem spremljal dokazni postopek “Murijevih strokovnjakov”, da stoji za lažnim ustvarjanjem profilov. Dokaz, da je šlo za načrtovani napad na moje osebno novinarsko delo dokazuje objava komentarja anonimnega profila  pod deljenim tvitom ljubljanskega svetnika Janeza Starihe. Le ta se je pohvalil, da je načrtovani napad uspel.

Družbeno omrežje Twitter je zasebno podjetje. V dobi globalnega medijskega monopola levo liberalnih medijev so svoje zatočišče na tem omrežju našli tisti, ki se ne dobijo prostora v osrednjih medijih, nadzorovanih s strani globalne levice. Nepričakovano so s tem dobili možnost, da so lahko delili informacije, ki so jih v večinskih medijih zamolčali. Enako je v Sloveniji. Na njem je veliko kritičnih uporabnikov do slovenske levice. Kritičnost do levega družbenega, poslovnega in političnega omrežja predstavlja enega osrednjih problemov levice, saj otežuje njihovo delovanje z razkrivanjem rabot, ki jih osrednji mediji cenzurirajo. Po raziskavi Mediane družbeno omrežje Twitter uporablja do osem odstotkov prebivalcev Slovenije.

Na družabnih omrežjih posamezniki delimo svoje mnenje. Na naša mnenja odgovarjajo različni uporabniki, ki se z vsebino strinjajo ali ne. Prevladujoči slovenski mediji v rokah tranzicijske levice raje izvažajo izmišljene afere o koncu medijske svobode v tujino in ustvarjajo manipulativno medijsko podobo v državi. Ena od rešitev, s katero se lahko boriš proti očitnim lažem v osrednjih medijih je, da se razkrije resnica na družbenih omrežjih. Večina insceniranih afer levega omrežja se je hitro sesula prav na Twitterju. Enako je Twitter s pomočjo skrivnostne skupine obelodanil afere Aleksandra Čeferina, Zorana Jankovića, Mire Senice, Katarine Kresal in drugih politično-gospodarskih predstavnikov tranzicijske levice.

Ali je bil vzrok ukinitve računa razkritje, da sta Čeferin in Uroš Slak morebiti kršila vladne ukrepe v času epidemije?

Krog osumljencev je zelo širok. Naš medij se predvsem ukvarja z razkrivanjem napak predstavnikov slovenske elite, ki prihaja iz vrst tranzicijske levice. Avtor članka je v Sloveniji eden redkih, ki si je upal razkrivati omrežje vplivnega odvetnika in predsednika Uefe Aleksandra Čeferina. Osrednji mediji ga že dlje časa kujejo za “moralno avtoriteto”, toda ni brezmadežen. Je še vse kaj drugega, vendar tega osrednji mediji ne bodo predstavili, saj Čeferina pripravljajo za naskok na najvišje politične funkcije – predvsem za boj proti Janezu Janši in najmočnejši stranki SDS.

Sedanji predsednik Uefe se je dokazano zlagal o svojih izkušnjah nogometnega funkcionarja ob kandidaturi predsednika Nogometne zveze Slovenije. Ob kandidaturi je navedel, da si je svoje izkušnje nabral v FC Litija, FC Ljubljana Lawyers in NK Olimpija. Ekskluzivna Čeferinova laž je bila razkrita na avtorjevem tvitu z vso podprto dokumentacijo. Podobno je pred meseci bila razkrita informacija, da sta Čeferin in voditelj oddaje 24ur večer Uroš Slak lanskega decembra kršila vladne ukrepe za zajezitev epidemije, ko sta se sodeč po objavah tviterašev dobila v eni izmed gostiln v bližini doma predsednika Uefe. Informacije smo že preverjali pri policiji, a nam niso hoteli izdati informacije, če so v tistem času posredovali. Vendar so nam naši viri zagotovili, da sta obraza Čeferina in Slaka preveč prepoznavna v slovenski javnosti, da ju ne bi prepoznali.

S pomočjo “redingtoncev” se je razkrila resnica o nogometni vojni med Uefo in skupino dvanajstih neuspešnih evropskih nogometnih klubov. Ob neuspešnem puču evropskih nogometnih velikanov naj bi Aleksander Čeferin odigral vlogo trojanskega konja in z vplivom omogočil prevzem evropskega nogometa v roke sumljivemu arabskemu kapitalu. Na tvitih so bile razkrite povezave med balkanskim kriminalnim omrežjem in spornim emiratskim šejkom Al Mansourjem, ki je lastnik angleškega kluba Cityja. Le ta velja za enega osrednjih pralcev denarja krvavega balkanskega kriminalnega omrežja.

Zelo so tudi odmevale objave o nekdanjem predsedniku Srbske nogometne zveze Slaviši Kokezi, tesnem prijatelju Aleksandra Čeferina. Le ta je sodeloval s kriminalno skupino navijačev Partizana. Srbske davkoplačevalce je s svojimi spornimi posli s srbsko carino oškodoval vsaj za 640 milijonov evrov. Poleg tega bi lahko Čeferina zmotilo razkritje, da je poslovanje odvetniške družbe zelo sumljivo in bi lahko utajili za več sto tisoč evrov davka. Za dodatek, dodajo še mednarodni prijatelji avtorja članka, imajo v rokah več tisoč strani dokumentov o bančnih in drugih poslih iz sveta nogometa.

Slovenski javnosti predstavili krajo 150 milijard evrov davkoplačevalskega denarja v režiji krvavega balkanskega kriminala

Balkanski kriminal je vedno občutljiva tema, saj je vanje udeležena vplivna politična in poslovna elita iz celotnega Balkana. S tviti o kriminalu na območju bivše Jugoslavije je bila povezana večina javnih razkritij najboljšega balkanskega raziskovalnega novinarja Domagoja Margetića. Ta je razkril, da je bilo v osemdesetih letih s strani slovenskih komunistov ukradenih med 50 do 75 milijard evrov v režiji Štefana Korošča in prenesenih na skrite račune v tujini.

Enako je Margetić razkril ozadje afere Cvijan, o kateri molči ves Balkan. S pomočjo avstrijskega milijarderja in bančnika Martina Schlaffa je balkansko kriminalno omrežje opralo 150 milijard evrov iz bivših jugoslovanskih republik. Glavno vlogo pralca denarja so odigrali bogati arabski šejki. Stik z njimi je omogočil nekdanji avstrijski kancler iz vrst avstrijskih socialnih demokratov Alfred Gusenbauer. Popolnoma je razumljivo, da je kdo dobil sive lase ob razkritju šokantnih številk.

Margetič je tudi razkril, da so v dokumentaciji pokojnega Cvijana vidni tajni računi slovenskih poslovnežev in politikov iz Cipra. V objavah pa sem s pomočjo svojih pomagačev širil novice o balkanskem kriminalu v bivših jugoslovanskih republik in jih povezal s slovenskimi tranzicijskimi elitami. Ena izmed takšnih predstavljenih zgodb je bila o Alešu Musarju, možu vplivne odvetnice Nataše Pirc Musar.

“Ljubljanski župan Zoran Janković, kdaj, kje in kdo je ustanovil Electo?,” provokativno sprašujejo mednarodni tviter žvižgači

Ljubljanski župan Zoran Janković se je v času vodenja Mercatorja in županovanja slovenski prestolnici zapletel v mnogo afer. Dolgoletni steber njegovega poslovnega delovanja je bilo podjetje Electa. V več tvitih je bilo predstavljeno, da gre za dolgoletno zlagano zgodbo Electe in kot sem napovedal, se obeta knjiga s 350 stranmi dokumentov in prikazom resničnega delovanja podjetja. Po aferi ukinitve računa prav skrivnostna skupina avtorjevih mednarodnih žvižgačev zatrjuje, da bodo v kratkem uresničili napoved in predstavili pravi dokument o resničnih ustanoviteljih Electe. Sporno družinsko podjetje Jankovićevih pa je bilo udeleženo v mnoge sporne nepremičninske projekte v Ljubljani. Vloga je zelo povezana s posli nekdanjega direktorja Stanovanjskega sklada in “najbogatejšega uradnika” Edvarda Ovna.

Foto: STA

To pa ni vse, kar bi lahko obremenilo Jankoviče. Skrivnostni mednarodni žvižgači obljubljajo, da imajo o družini Jankovič veliko obremenilne dokumentacije o poslih njegovega poslovnega omrežja. Enako za sinova Jureta in Damjana Jankovića. Podobno se obeta na področju gradenj nepremičnin v času Jankovičevega županovanja in predvsem povezave s sumljivimi vlagatelji krvavega balkanskega kapitala. Nazadnje pa smo predstavili zgodbo odvetnika Jankovičevega omrežja Andreja Razdriha za mesto člana Sodnega sveta.

Imamo dokumentacijo o celotnem primeru Baričević

Pred slabim desetletjem je Slovenijo zaznamovala afera Baričević. Takrat so psi do smrti ubili zdravnika Sašo Baričevića. Le manjši del slovenskih medijev je o aferi poročal kritično in ugotovil močno vpletenost nekdanje notranje ministrice Katarine Kresal in njenega partnerja, odvetnika Mire Senica. Avtor je tako večkrat v svojih tvitih zapisal, da naj bi Senica iskal zdravniško pomoč v sosednji Avstriji. Obremenilno informacijo naj bi odkrila novinarska ekipa 24ur, a je klic globoke države na uredništvu televizije dal vedeti, da naj ostane sporna informacija zaklenjena v bunkerju uredništva 24ur.

Tako sem v eni izmed objav na Twitterju razkril, da so se hujše zlorabe psov dogajale na skrivnostnem vikendu Baričevića v okolici Ljubljane. Dogajanje v Ljubljani je bil otroški vrtec proti dogajanju na Baričićevemu vikendu. Na slikah ste lahko videli ogromno posestvo s hlevom, kjer bi naj bile nastanjene domnevne zlorabljene živali.

Skrivnostna skupina mednarodnih žvižgačev trdi, da imajo že zbrano dokumentacijo, fotografije in videoposnetke razvratnih zabav in orgij s skrivnostnega vikenda pokojnega zdravnika Saše Baričevića. Enako naj bi v svojih rokah imeli fotografije iz Švice, kamor sta se po aferi Baričević zatekla Katarina Kresal in Miro Senica. Ali bo ena najbolj razvpitih afer po desetletju dobila končni epilog, pa bomo videli kmalu. Obljubljajo tudi dodatek o t. i. zdravstveni mafiji v Sloveniji.
Dokumentacija po njihovih informacijah razkriva več milijardno krajo davkoplačevalskega denarja. Z veseljem so pripravljeni deliti dokumentacijo o enormnih krajah v energetiki, naftni industriji, telekomunikacijah in podobnih zgodbah v Sloveniji, Balkanu in po svetu. Vse to spada med mednarodni kriminal, ki ni več pod ingerenco slovenskega pravosodja.

Ali se bo res v kratkem dokazalo, da je v aferi Irangate se opralo skozi NLB 10 milijard evrov?

Za eno najbolj razvpitih bančnih afer velja afera Irangate. Pranje milijarde krvavega iranskega denarja v NLB še vedno nima epiloga. Drugače povedano, vse ključne institucije za razkrivanje nepravilnosti so v tem primeru v naši državi popolnoma odpovedale. Afero je zelo dobro preiskala Logarjeva komisija, a so njene povzetke na policiji, tožilstvu pospravili v “predal”.

Avtor se je s predstavniki skupine spoznal v začetnih mesecih lanskega leta. Neverjetno, v razkrivanju podatkov in ozadij slovenskega političnega podzemlja so povedali, da afera Irangate razkazuje modus operandi vseh spornih bančnih poslov na Balkanu. S pomočjo NLB in povezanih bank v balkanski regiji se naj bi le v Sloveniji opralo 10 milijard, na celotnem Balkanu pa 75 milijard evrov. V rokah pa imajo podatke najboljših tajnih služb, ki potrjujejo vsa znana razkrita dejstva.

Nevladna skupina, lovci na “desne trole” Danes je nov dan proslavljala ukinitev računa novinarjema Nova24TV in ju obtožila ustvarjanje lažnih “desnih” profilov!

V času sedanje vlade je slišan upor “civilne družbe”, ki jo predstavljajo nevladne organizacije. Njihov motiv se je ugotovil zelo hitro, saj so bili pod preteklimi levimi vladami deležni lepih finančnih prilivov. Prav na omrežju Twitter so piscu tega besedila dali nekateri uporabniki naziv strokovnjak za Erar. Prav Erar objave nevladnikov so bile najbolj popularne, komentirane in berljive med tviti. Velikokrat se je številka gibala okrog 20 tisoč ogledov, zato je bila jeza nevladnikov toliko večja. Najbolj znani zgodbi sta bili razkritje počitnikovanja predsednice sindikata Mladi plus Teje Jarc na Kanarskih otokih v času koronskih ukrepov in modus operandi delovanja nevladne organizacije No choice.

Skupine nevladnikov pa ne predstavljajo ničesar drugega kot najbolj radikalen del levega političnega telesa. Ob objavi novice, da so suspendirali račune nekaterih drugače mislečih uporabnikov in novinarjev Nova24TV na Twitterju, so lovci na “desne trole”, nevladna organizacija Danes je nov dan, slavili etapno zmago nad fašizmom. Še več, Luko Perša in Aleksandra Ranta so obtožili, da sta v preteklosti ustvarjala lažne “desne” profile na Twiterju. Rojaku iz Prekmurja sporočam, da nisem mehkužec in se nikoli ne mislim skrivati za tujo identiteto. Zato so te obtožbe absurdne in jih popolnoma zanikam. Z veseljem pa me zanima Murijevo raziskovanje mojega ustvarjanja lažnih profilov. Pučisti načrtovanega napada na najino delo se že odkrivajo sami od sebe. Eden od anonimnih profilov je pod objavljen tvit Janeza Starihe zapisal, da je kot kaže načrtovani napad uspel.

Foto: FB

Suspendiran Twitter račun je bilo prvo mehko sporočilo avtorju članka, da naj bo v prihodnje veliko bolj previden pri svojih objavah. Tega scenarija ne bo videl nihče, kdor pozna osebno pisca članka. Enako zagotavljajo skrivnostni prijatelji utišanega novinarja, da bo v vsa napovedana dokumentacija, fotografije in videoposnetki v aferah, ki sem jih razkrival na Twitterju dosegljiva slovenski in mednarodni javnosti. Enako v primeru, da se avtorju karkoli zgodi. Vsi tisti, ki mislite, da boste na tak način utišali ali prestrašili avtorja, se krepko motite.

Tviti o Aleksandru Čeferinu in svetu nogometa:

 

  

Tviti o balkanskem kriminalu:

 

Luka Perš

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button