Družba

Miru v Mariboru, tudi na velikonočno nedeljo ne bo!

Po družabnih omrežjih kroži »vabilo« za nov protest v Mariboru, danes 4. aprila ob 16. uri.

 

V Mariboru se je že včeraj zbrala nekaj več kot tisoč glava množica ljudi, ki vladnih ukrepov proti širjenju epidemije ni spoštovala saj pravijo, da vlada preko epidemije izvaja diktaturo, ki temelji na lažeh. Tisočglava množica se je včeraj v Mariboru torej družila brez mask in varnostne razdalje glede na fotogalerijo enega izmed slovenskih portalov jih je po ozvočenju nagovorila tudi znana zanikovalka virusa in njegove nevarnosti Anica Bidar.

Policija je v soboto popoldne na  neprijavljenem protestu v Mariboru udeležence opozarjala, obveščala in pozivala k spoštovanju predpisanih ukrepov, uporabi mask in naj se ne družijo, protestnikov niso popisovali.

Iz  PU Maribor so sporočili da, so policisti potek shoda ustrezno dokumentirali in bodo na podlagi zavarovanih videoposnetkov identificirali kršilce, ki jim bodo zaradi kršitve vladnih odlokov in zakona o nalezljivih boleznih plačilne naloge poslali po pošti. Tudi, kdo je bil organizator tega shoda bo policija poskušala ugotoviti, da  bodo ukrepali tudi zoper njega.

Kaj se bo dogajalo danes vas še obvestimo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Check Also
Close
Back to top button