Slovenija

Levi “fašisti” hoteli uničiti srečanje stranke SDS na Primorskem? (foto)

Neverjetno. V 21.stoletju v času samostojna Slovenije, levičarski skrajneži s pomočjo komunističnih norcev še vedno norijo po Sloveniji, kot da so še vedno na oblasti.

Levi “fašisti” na Primorskem hoteli uničiti srečanje članov SDS?

To, kar se je danes zgodilo na Primorskem se ne more zgoditi nikjer v Evropi. Komunistični skrajneži z jugo zastavami in partizanskimi koračnicami hočejo uničiti srečanje članov in članic stranke SDS. Kot bi bili še vedno v komunizmu, kjer bi nam veljaki, kot so Kidrič, Kardelj, Maček in še kdo, diktirali kje se lahko organizira kakšno srečanje in kje ne.

Največje sramota vsega pa je to, da nekateri, niti 70 let po koncu druge svetovne vojne še niso dognali, da je vojna končana. Našemljeni s partizanskimi kapami in diktatorskimi zastavami še vedno mahajo, kot bi bili malo premaknjeni?.

Podporo so Primorski regijski koordinaciji SDS izrekli tudi prijatelji iz OO SDS Duplek

Še dobro, da je policija preprečila najhujše in, da so člani SDS Primorske regijske koordinacije, skupaj z ostalimi vidnimi člani stranke in predsednikom Janezom Janšo varni v bližnjem gostišču, kjer poteka tudi srečanje, ter da zaenkrat ni prišlo do nasilja.

Podpihovanje in potuho levim “fašistom” pa očitno daje naša nacionalna televizija, s svojimi marginalnimi članki, kjer se sovraštvo še podpihuje. In ne pozabite, to početje levih novinarjev moramo prisilno plačevati prav vsi. Do kdaj še?

 

e-maribor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button