Connect with us

Pozdravljeni, kaj iščete?

Politika

Kdo je Pivčevi plačal izlet na Kras?

Kmetijska ministrica Aleksandra Pivec. FOTO: Blaž Samec

Potem ko je te dni ministrico za kmetijsko Aleksandro Pivec močno razburilo poizvedovanje novinarjev o njenem izletu na Krasu, naj bi bil njen obisk podjetja Vinakras vendarle tudi službene narave.

Kot razkriva 24ur.com, naj bi namreč njen izlet, organizirala s službenega elektronskega naslova urejala podpredsednica Desusa Anita Manfreda.

Elektronska korespodenca razkriva tudi, da sta Pivčevi družbo delala še dva člana stranke Aleš Dugulin in Ivan Lipovšek, kraj in čas srečanja pa naj bi usklajeval član njenega kabineta Milan Klemenc.

Pivčeva se je v vinogradu udeležila snemanja promocijskega videa. Kot je zatrdila, naj bi zasebni del plačala sama, vendar pa računov še ni predložila. Družina naj bi jo sicer spremljala oba dneva, torej tudi v petek, ko naj bi bil na vrsti poslovni del obiska.

 

Slovenskenovice.si

Kliknite za komentar

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Oglasi Qries
Oglasi Qries

Ali podpirate Vlado Janeza Janše?

Ali podpirate Vlado Janeza Janše?

Facebook

Ostali Prispevki

Politika

Kazni zaradi kršenja številnih odločb. neupoštevanja odloka o zbiranju ljudi na javnem kraju v času koronavirusa, grožnje predsedniku vlade, grožnje policistom, neupoštevanje policijskih odredb,,...

Politika

Tako patetično se levičarji “igrajo” pred njihovimi nosovi, da bi reagirali in jih nato prikazovali kot fašiste!

Kolumna

V kolikor nekdo želi voditi Slovenijo v »zdravo« prihodnost, mora nekdo dobro poznati potrebe in potenciale njenih prebivalcev. Pa jih? A sploh vemo, kdo...

Slovenija

Nekdanji sodnik ESČP Boštjan M. Zupančič v pogovoru o ozadju Sorosovega financiranja številnih nevladnih organizacij!