Informer
Spletni posrednik informacij

Kaj imajo skupnega Lidija D. Mirnik, Darijan Košir in Marko Bandeli?

0

Kaj imajo skupnega Lidija Divjak. Mirnik, Darijan Košir in Marko Bandeli? Omanjena trojica ima skupnih kar nekaj točk, poleg znamenitega stavka: “Samo, da ni Janša!”

Kaj ima skupnega leva trojica?

 

Lidija Divjak Mirnik, Darijan Košir in Marko Bandeli sodijo v isto levo kasto in podobno razmišljajo. Poleg pljuvanja po predsedniku vlade, pa se ujamejo še v eni točki. To je koronavirus. Ista taktika, isto nakladanje, isti nesmisli, ista zavajanja.

Tako je parlamentirala mariborska poslanka LMŠ, Lidija Divjak Mirniknekoč zvesta Stojanu Auerju, danes Marjanu Šarcu, ki je lani med poletjem populistično zapisala: “V jeseni bomo baje tudi v šolah imeli 2. val. Ali so na vladi jasnovidci, ali pa preprosto strašijo ljudi” No in vlada je imela še kako prav. Le Lidija je ponovno brcnila v temo.

 

E9 q86FXsAEpFWx

Zatem je tu še en slabo jasnoviden, levi urednik, Darijan Košir. Take. leve urednike, ima med drugim Lidija najraje. Tudi ta v podobnem stilu, kot mariborska poslanka je svojo neumnost takole zapisal: “ Joj, a lahko rečete prosim, tem govorcem in “krekom” naj nehajo strašit, tokrat z drugim poznojesenskim valom epidemije!” Za nekega urednika precej butasta izjava, glede na situacijo v kateri se je znašla Slovenija?

E9 q9eeX0AAU8L5

In tu je še tretji “strokovnjak” za nerazsodnost in (ne)normalno mišljenje, poslanec Marko Bandeli. Zapisal je namreč: “Skratka vlada se je odločila, da 4. val bo!” Ja Bandeli, res je. 4. val je že tu. In dneva v dan se povečuje število obolelih. No mogoče v SAB do tja še pridejo. Morebiti se sedaj ukvarjajo s problemom, kako ostati v parlamentu?

Posnetek zaslona 2021 08 30 074736

Kaj imajo ti trije torej skupnega? Izjavo samo da ni Janša!” Med drugim pa ti trije in njim podobni niso pripomogli popolnoma nič, razen praznih floskul, k ustavitvi epidemije. Ker se zmotijo ob vsaki vladni napovedi, pa vsem trem anti-Janša strokovnjakom, vsekakor ne priporočamo igranje lota.

P.M.

Izvor/Avtor E-maribor
Objavite komentar