Informer
Spletni posrednik informacij

Evropska politična elita in George Soros sta močno zlizana!!!

Le zakaj bi se moral opravičiti predsednik vlade Janez Janša?

0

Osrednji mediji, del leve opozicije in tudi koalicijska stranka Nova Slovenija so na nogah, ker je predsednik vlade Janez Janša razkril, da je del evropske politične elite finančno zelo povezan s Georgom Sorosom.George Soros

 

Zakaj bi se moral opravičiti predsednik vlade Janez Janša, če je zapisal resnico?

V teh dneh po Sloveniji “straši” skupina evropskega parlamenta imenovana LIBE. Le ta pod vodstvom nizozemske evropske poslanke iz vrst skupine Renew Sophie in ‘t Veld.

Slovenske osrednje medije so se spet razburili nad t.i. “neprimernimi tviti” predsednika vlade Janeza Janše. Le ta je v svojih tvitih in v vsebinah, ki jih je delil pokazal, kaj si misli o delu evropske politične elite. S prvimi provokacijami sta pričela italijanski socialist, predsednik Evropske parlamenta David Sassolli in nizozemski predsednik vlade Mark Rutte. Oba sta se srdito odzvala le zato, ker je bil Janez Janša  v svojih tvitih neposreden in je predstavil sliko, kjer je vidno, da je vodja evropske skupine LIBE Sophie in ‘t Veld bila v preteklosti financirana s strani Georga Sorosa.

Sophie in 't Veld. (Foto: Facebook)
Sophie in ‘t Veld. (Foto: Facebook)

 

Janša je bil v sekundi označen za antisemita, a le zato, ker je napisal resnico. Ja, Evropska Unija se je spremenila v globalistično kliko v rokah Soroševih plačancev, ki izvajo njegovo politiko. Zakaj pa je EU postala tako “progresivna”? Zakaj je naenkrat pomembno, da se uredi položaj LGBTQ+? Vse le zato, da se izvaja globalistična politika po načrtu Georga Sorosa. Vprašajte, zakaj sta Poljska in Madžarska označeni za grdo račko? A res mislite, da globalistični deep state na čelu s Sorošem ne bi moral na Poljskem in Madžarskem zakupiti in ustvariti toliko medijev, da bi medijski prostor večinsko nadzorovali? Kot v Sloveniji, kjer so levi mediji vladarji medijskega prostora, a jočejo ob vsaki priložnosti, da je njihova medijska svoboda ogrožena?

 

Matej Tonin spet igra Jezusa Kristusa slovenske politike

In kdo je spet med vladnimi politiki prvi namočil predsednika vlade Janeza Janše, naj se opraviči. Nihče drug kot podpredsednik vlade, obrambni minister ter predsednik koalicijske stranke Nova Slovenija Matej Tonin. Zapisal je sledeče:

” Tvit Janeza Janše namenjen evropskim poslancem je bil neprimeren in nepotreben. Pričakujem, da se bo PV prizadetim za svoje besede opravičil. Če želimo ohraniti EU,mora ta temeljiti na medsebojnem spoštovanju in kulturi dialoga. Škoda bi bilo na tak način zapraviti ugled Slovenije.

Ja, Matej Tonin bi spet to reševal po svetovljanski poti in s sklonjeno glavo, ne glede, kaj nam povedo “gospoda” iz Bruslja. Težava je, ko si eden redkih evropskih politikov upa povedati resnico o EU na glas. Le ta je po političnih ciljih že zdavnaj izgubila svoje prvotne cilje, sreča je le, da je gospodarstvo in kmetijstvo zadovoljno, da smo del Evropske Unije.

Čas je, da se državljani v Sloveniji postavimo zase in svojo politiko izvajamo lako suvereno. Po tisočletju poslušnosti Rimu, Dunaju, Beogradu in Bruslju je čas, da se postavimo zase.

Luka Perš

Foto Facebook
Izvor/Avtor Prava.si
Objavite komentar