Connect with us

Pozdravljeni, kaj iščete?

Kolumna

Edina, ki se ne boji, kaj bodo drugi rekli!

Screenshot at Jul 22 12 13 45

Zgodba z dr. Aleksandro Pivec, aktualno ministrico za Kmetijstvo, gozdove in prehrano Republike Slovenije je vedno bolj zanimiva! Pa ne zato, ker se izmika, temveč zato, ker jasno stoji na svojem stališču, ne želi odstopiti oz. odšla bo, kot je prišla če bo to odločilo članstvo!

Ne navijam za njo, ker prihajava iz istega kraja (čeprav se nikoli nisva srečala), temveč zato, ker je prva, ki v vsej zgodovini Slovrnske politike, ki se ne odziva na mnenja in vztraja pri svojem. Takšni bi morali biti popolnoma vsi politiki, če bi želeli speljati svoje projekte do konca.

Žal pa so v Republiki Sloveniji vsi dosedaj bili »mlečni« Ona je prva, ki je razbila 30 letno plavanje v mlaki. Upam, da ji bo tudi na koncu uspelo.

Res, da se ni »držala« pravil, vendar tega ni naredila namerno, edino napako ki je naredila je, da si ni postavila dovolj kvalitetnih sodelavcev, ali pa ji je kdo iz okolice podtaknil kakšnega »pozabljivega«. Ne smemo primerjati z drugimi, ki so veliko več pravil kršili, zato moramo narediti stvari bolj ohlapne, ali pa jim za vsaj 10 x dvignili plače, potem se zagotovo, kaj takega ne bi zgodilo.

Njen kolega iz stranke, ki je dejal, da se ne zna iti politike in da bi morala oditi, je pozabil, da se oni ne znajo iti politike in da je Ona tista, ki se je v resnici zna iti.

V vseh 30 letih se nismo uspeli razviti, samo zaradi tega, ker smo se bali kaj bodo drugi rekli!

In zaradi nizke kulture v Slovenski politiki, smo danes kjer smo… na dnu! Pa ni kriv COVID-19, kriva je zgodovina, neodločnosti.

Kliknite za komentar

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Oglasi Qries
Oglasi Qries

Kdo je najbolj nesposoben za predsednika vlade?

Tanja Fajon, evropska poslanka SD
Luka Mesec, poslanec Levice
Alenka Bratušek, predsednica SAB
Marjan Šarec, predsednik LMŠ

Facebook

Ostali Prispevki

Kolumna

Da se izognemo nepotrebnemu: Čordić bi se lahko pisal tudi Novak, Macron, Merkel ali Kurz, zame ni nobene razlike. Napisal bi enako. Zlatko Čordić...

Kolumna

Že dvajset let se ukvarjam z reševanjem osebnih in poslovnih kriz, ki so nastale zaradi osebnih motenj, katere izhajajo iz otroštva. Tako sem se...

Politika

Kazni zaradi kršenja številnih odločb. neupoštevanja odloka o zbiranju ljudi na javnem kraju v času koronavirusa, grožnje predsedniku vlade, grožnje policistom, neupoštevanje policijskih odredb,,...

Kolumna

V kolikor nekdo želi voditi Slovenijo v »zdravo« prihodnost, mora nekdo dobro poznati potrebe in potenciale njenih prebivalcev. Pa jih? A sploh vemo, kdo...