Družba

Antijanšistična vlogerka Blaženka Blažka Radoja, ki bi janšiste kar pobijala ali mučila

Veste tisto, ko se govori o tem, da lahko govor spodbuja nasilje? Nikoli empirično dokazano sicer, večinoma očiten izraz želje, da se nekoga utiša, ki nam ni všeč, toda kdaj ste nazadnje videli desničarskega influencerja, ki bi odkrito govoril o tem, kako je levičarje treba pobiti, ne da bi ga že naslednji dan obiskala policija?

 

Imate prav, nikoli. Ad calendas Graecas. Levičarski, antijanšistični influencerji, na drugi strani…Obstaja “tipica” po imenu Blaženka Blažka Radoja, ki se na družbenih omrežjih snema, kako kuha, medtem pa tudi kakšno politično reče. In to kakšno.

Blaženka Blažka Radoja je antijanšistična influencerka, ki v svojih videih, poleg tega, da kuha, na glas razmišlja o tem, ali bi bilo treba naciste (=janšisti) pobiti ali poslati na prisilno delo. Policija? Nič, ženske doslej niso niti obiskali.
Si predstavljate, da bi se jaz snemal in na glas razmišljal o tem, kako bi bilo komuniste morda boljše mučiti kot pobiti, ali še boljše, najprej mučiti in nazadnje ubiti? No, poglejte si video Blaženke Blažke Radoje, sicer očitno izobrazbeno precej deprivirane osebe, ki ga je na Twitterju objavil tviteraš Jaka Dolinar Jr., ki je zapisal tudi, “če že vemo, po kom se zgledujejo naši SVIZCI , nadobudne učiteljice z izobrazbo st.7+ in ostalo anti test babovje ? Hja, Blaženka Blažka Radoja je najbrž njihov vzornik. Ženska študira, kuha in politiko fura. Policija pa v leru…”

Ko že omenjamo policijo, kje so osrednji mediji, ki so se le nekaj dni nazaj spravili na Normo Korošec, svežo voditeljico Faktorja, ki se je na glas spraševala, zakaj ne sme govoriti o Judih in o razlikah v IQ-ju med rasami? Ta, ki se sprašuje, ali je janšiste boljše pobiti ali mučiti, pa nič…Popularna je, vplivna v nekaterih krogih, pobijala bi…Mediji pa nič. So pa taki lep dokaz, kaj nekoliko “preprostejši” folk na levici razume pod domnevno abstraktnim sloganom “Smrt janšizmu!”. Smrt janšistom.

Aleš Ernecl (Izvorni članek Nova24 TV)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Check Also
Close
Back to top button