Informer
Spletni posrednik informacij

Aleš Hojs izpostavil dodatne laži četrtkove Tarče!

0
Oddaja Tarča je poskusila medijsko diskreditirati in uničiti dosedanje delo notranjega ministra Aleša Hojsa in njegovega državnega sekretarja Franca Kanglerja.

Tako so v uvodnem prispevku novinarke Nataše Marković natrosili en kup laži. Na te očitke se je preko družabnih omrežjih odzval trenutni minister za notranje zadeve Aleš Hojs. “Vseh laži, ki si jih je na RTV Slovenija v četrtkovi Tarči privoščila, v oddaji ni bilo moč našteti. Tudi to, da sem bil na sestanku s predsednikom vlade, Urbasom in Lambergerjem 19. maja na Brdu je laž. Le da so bila vrata odprta, ko sem prišel k direktorju policije drži.” Tam je bil v resnici državni sekretar Franc Kangler.

 

Oddaja Tarča na naši RTV Slovenija se je pričela z bombastičnim prispevkom raziskovalne novinarke Nataše Markovič o zlorabi dela policije s strani sedanjega notranjega ministra Aleša Hojsa in državnega sekretarja na MNZ Franca Kanglerja. Med drugim, da se je notranji minister Hojs 19. maja 2020 na Brdu pri Kranju se srečal s predsednikom vlade Janezom Janšo, direktorjem Uprave kriminalistične policije Vojkom Urbasom in nekdanjim vodjem NPU Igorjem Lombergarjem. Njene navedbe sta demantirala tako notranji minister Aleš Hojs kot njegov državni sekretar Franc Kangler“Res je, da je laž! 19. maja 2020 sem bil jaz na Brdu, če že želijo slišat resnico na Tarči,” je ustvarjalce oddaje na RTV Slovenija postavil pred realna dejstva Kangler.

Voditeljica oddaje Erika Žnidaršič in njena raziskovalna ekipa je v preteklih letih naredila veliko oddaj, ki so razkrivale realne težave v Sloveniji. A kot kaže, je Erika Žnidaršič na javni RTV Slovenija postala žrtev političnih sil tranzicijske levice. Pred meseci je sam Bojan Požar razkril, da jo je hotel imeti za voditeljico svoje oddaje VV Faktor. Podobno kot Uroš Slak na POP TV, v preteklosti eden najboljših voditeljev, si v oddaji 24ur zvečer zaradi sil tranzicijske levice uničuje novinarsko ime. “Tarča Erike Žnidaršič je bila do ravnanj oblasti kritična že v času prejšnjih vlad. Bolj kot javna televizija v celoti. Kakšni ministri so se že tresli. Ni pa bila v preteklosti nikoli neposredno del političnih akcij opozicijskih SDS Janeza Janše in NSi Mateja Tonina, kot je zadnje mesece del političnih akcij SD Tanje Fajon, LMŠ Marjana Šarca in Levice Luke Mesca,” je v svoji tedenski kolumni opozoril odgovorni urednik Siola Peter Jančič.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Objavite komentar