Slovenija

Alenka Bratušek še z enim lažnim profilom?Zasačena drugič

Očitno imajo v stranki Alenke Bratušek, ki mogoče v tem mandatu zadnjič vidi parlament o znotraj, premalo članov, ki bi hvalili to stranko na družbenih omrežjih. Uradni profil šefice stranke pa naj bi imel več blokiranih ljudi, kot tistih, ki ji sledijo.

 

Alenka Bratušek sama, oziroma njen uradni Twitter profil naj bi imel več blokiranih ljudi, kot tistih, ki ji sledijo. Na njenem črnem seznamu se je znašel tudi  portal e-maribor. A to je popolnoma nepomembno. Zato pa, to smo v enem izmed prejšnjih člankov o Alenki Bratušek že napisali, se Alenka raje poslužuje lažnih profilov, kjer si dela reklamo.

 

In če ste mislili, da Alenkini vneti privrženci in navijači na družbenih omrežjih na veliko hvalijo Bratuškovo in njeno stranko, ste se hudo zmotili. To delajo kar sami. Preko lažnih profilov seveda. Eden takih je tudi (še en) lažni profil Stranke Alenke Bratušek: @KristinaVidmar, upravlja pa ga kar Nina Petrič, svetovalka svetniške skupine SAB v mestnem svetu MO Ljubljana.

 

Mogoče pa je tako število lažnih profilov pri stranki SAB uvod v iskanje nove službe na Twitterju potem, ko parlamenta od znotraj ne bodo videli več.

e-maribor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button