Družba

Znana protivladna protestnica Tjaša Prošek privošči krvne strdke celotnemu državnemu vrhu!

Naslednje 3 dni držimo pesti za strdke? Ali AZ dobavlja tudi fiziološko?,” je znana protivladna protestnica Tjaša Prošek pripisala ob fotografiji cepljenja državnega vrha s cepivom AstraZeneca. S tem pa grožnje s smrtjo dobivajo še dodatne razsežnosti.

 

Ob vsem huliganstvu, ki se je med epidemijo še dodatno povečalo, levičarji večkrat na dan tako ali drugače izrazijo kakšno grožnjo s smrtjo vladajočim politikom. Seveda se to ni dogajalo od prejšnjih levih vladah, temveč so grožnje uperjene proti vsem strankam in njihovim posameznikom, ki sodelujejo z aktualno vlado.

Poleg tega pa levičarji še izdatno lažejo ter s svojim propagandnim aparatom grobo zavajajo domačo in tujo javnost, ko jo obtožujejo napadov na medije in širijo podobne neumnosti.

Za oblast bi tudi ubijali

Eden najbolj nevarnih pojavov so gotovo grožnje s smrtjo, ki so se v enem letu razpasle kot gobe po dežju in jih je zaradi neučinkovite pravne države vse več. Grafiti na javnih krajih, transparenti na protivladnih protestih, zapisi na socialnih omrežjih in celo v medijih pričajo, da enemu delu prebivalstva ničesar ni sveto, niti človeško življenje. Za prihod na oblast bi kot kaže tudi ubijali.

 

Zavržne želje po smrti politikov Boruta Pahorja, Igorja Zorčiča, Janeza Janše in Alojza Kovšce ima tudi zloglasna protivladna protestnica Tjaša Prošek. Političnemu vrhu je namreč v naslednjih treh dneh privoščila krvne strdke, kar je dovolj jasna grožnja po smrti politikov. V naslednjih objavah je Proškova pojasnjevala, da bi prišlo pri tem do splošne koristi, ko so jo sledilci začudeno spraševali, da privošči ljudem krvne strdke, za katere je mimogrede dokazano, da jih cepivo ne povzroča. Je pa sedaj dokazano, da so nekateri skrajni levičarji željni krvi.

 

Znana petkova protestnica štirim predsednikom privošči pojav “krvnih strdkov”. Smo res dosegli dno dna? Nismo na koncu še vedno samo ljudje? Čas je, da se tisti, ki tako radi govorijo o sovraštvu in fašizmu, pogledajo v ogledalo. In da vsi mediji, brez izjem, to enotno obsodijo,” pa je izjave Proškove komentiral novinar Nova24TV Luka Svetina.

Sara Kovač

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button