Connect with us

Pozdravljeni, kaj iščete?

Politika

Žan Mahnič o lažeh “voditeljice” SD Tanje Fajon

Očitno so ji bruseljski milijoni tako zameglili razum, da niti lastne državne suverenosti ne priznava več in samo še slepo sledi temu, kar ji rečejo v Bruslju.”

c4a89cc8bcd622a8a62c6fe8d9309887 L
Voditeljica" SD Tanja Fajon dobiva kot evropska poslanka visoko plačo v Bruslju. Foto: Matic Štojs Lomovšek

“Tanja Fajon govori o solo akciji Slovenije glede podpisa izjave o varnosti 5 G omrežja z Združenimi državami Amerike, ker nismo sledili stališčem EU.

 

Očitno so ji bruseljski milijoni tako zameglili razum, da niti lastne državne suverenosti ne priznava več in samo še slepo sledi temu, kar ji rečejo v Bruslju,” se je odzval na demagoški komentar vodilne političarke SD o varnosti 5G omrežja državni sekretar za nacionalno varnost v kabinetu predsednika vlade Žan Mahnič.

Slovenija je ob obisku ameriškega zunanjga ministra Mika Pompea podpisala izjavo o varnosti omrežja 5G, podobno izjavo pa so podpisale že druge Vzhodno-evropske države kot so Poljska, Češka, Estonija, Latvija in Romunija. Češka je omenjeno izjavo že podpisala maja, s katero se je zavezala, da bo poskrbela za varnosti svoje 5G tehnologije. A Socialni demokrati iz vsake dobre poteze sedanje vlade hočejo narediti afero. A si velikokrat hitro zabijejo avtogol, ko jim v našem mediju hitro dokažemo, da kar oni očitajo drugim, so sami delali še stokrat huje.

Tako je pred kratkim v Odmevih delal cel problem evropski poslanec iz vrst SD Milan Brglez. “Slovenija je k tej skupni deklaracija pristopila iz enega preprostega razloga, ker želimo na nek način državljankam in državljanom Republike Slovenije zagotoviti največjo možno varnost in najbolj varno tehnologijo za internet prihodnosti, kjer bo na podlagi novih tehnologij dejansko celotni informacijski tok potekal virtualno in ga bo potrebno zagotoviti ravno z varnimi dobavitelji dokaj neprepusten sistem, s tem da bomo lahko zaščitili varnost podatkov,” je povedal v oddaji Odmevi.

Brglez lagal, da Češka in Estonija nista pristopili k izjavi o varnosti 5G omrežja

Brglez se ni ustavil le pri tem in je kot primer izpostavil Estonijo, ki velja za eno najbolj izpolnjenih digitalnih držav v Evropi in tudi v svetu. A se je hitro ujel v lastno laž, saj je sporazum z Združenimi državami Amerike o varnosti 5 G omrežja podpisala tudi Estonija. Žal se je še enkrat izkazalo, da so Socialni demokrati postali pod vladavino neverjetni mojsti demagogije najhujše vrste, a vsaka njihova umetno plasirana afera pade po hitrem postopku v vodo.

Besedilo sporazuma med ZDA in Češko ter ZDA in Slovenijo lahko najdete na spletnih povezavah TUKAJ in TUKAJ, ter se sami prepričate o tem kako so Čehi že pred meseci podpisali sporazum, ki ga je z obiskom Pompea z ZDA podpisala tudi Slovenija.

Vir: nova24tv.si

Kliknite za komentar

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Oglasi Qries
Oglasi Qries

Kdo je najbolj nesposoben za predsednika vlade?

Tanja Fajon, evropska poslanka SD
Luka Mesec, poslanec Levice
Alenka Bratušek, predsednica SAB
Marjan Šarec, predsednik LMŠ

Facebook

Ostali Prispevki

Kolumna

Da se izognemo nepotrebnemu: Čordić bi se lahko pisal tudi Novak, Macron, Merkel ali Kurz, zame ni nobene razlike. Napisal bi enako. Zlatko Čordić...

Kolumna

Že dvajset let se ukvarjam z reševanjem osebnih in poslovnih kriz, ki so nastale zaradi osebnih motenj, katere izhajajo iz otroštva. Tako sem se...

Politika

Kazni zaradi kršenja številnih odločb. neupoštevanja odloka o zbiranju ljudi na javnem kraju v času koronavirusa, grožnje predsedniku vlade, grožnje policistom, neupoštevanje policijskih odredb,,...

Kolumna

V kolikor nekdo želi voditi Slovenijo v »zdravo« prihodnost, mora nekdo dobro poznati potrebe in potenciale njenih prebivalcev. Pa jih? A sploh vemo, kdo...