DružbaPolitika

Zakaj Jenull na spletu navaja napačen naslov?

Glavni frontman petkovih protivladnih protestov Jaša Jenull je zakuhal še eno neprijetnost.

 

V uredništvo smo prejeli informacijo o tem, da na spletu uporablja napačen naslov, kjer sploh ni prijavljen in tam ne živi. Zadevo smo preverili tudi sami in ugotovili, da navedbe držijo. Ker Jenull na spletu uporablja naslov Dunajska cesta 374, se je družina lastnika hiše za vsak primer odločila, da preveri, ali se je glavni protestnik nezakonito prijavil na naslovu njihove hiše, ki pa je trenutno predmet adaptacije. Ugotovili so, da se ta ni, a se vseeno upravičeno sprašujejo, zakaj Jenull uporablja njihov naslov. Zadevo so že predali odvetniku.

Na naše uredništvo so se obrnili viri, ki so blizu družine lastnika hiše, ki je v neposredni bližini slaščičarne Rašica v Črnučah. Kot nam je pojasnil vir, so doživeli pravo pravcato neprijetno presenečenje, ko so naključno na spletu ugotovili, da udarniški režiser petkovih protestov Jaša Jenull za svoj naslov navaja kar naslov Dunajska cesta 374, Ljubljana, kjer se nahaja njihova hiša.

 

Gre za hišo, ki je v lastništvu Mitje Breznika. Ker ta omenjeno hišo renovira, trenutno v tej hiši ne živi nihče. Ko je družina lastnika omenjenega objekta ugotovila, da Jenull na spletu navaja njihov naslov, se je takoj obrnila na upravno enoto, kjer so podali pisno vlogo, da bi se prepričali o tem ali je Jenull prijavljen na naslovu njihovega objekta.

Hiša na naslovu, ki ga na spletu navaja Jenull, medtem ko sam v resnici uradno še vedno živi pri materi (Foto: Nova24TV)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Informer (@informer_online)

Od upravne enote so prejeli pisni dopis, iz katerega je bilo razvidno, da Jenull pri njih sploh ni prijavljen. Lastnik in njegova družina so sicer vedeli, da mu niso dali nobenega privoljenja za bivanje v omenjenem objektu, a so si oddahnili, ko so izvedeli, da se ni glavni protestnik po nekem naključju prijavil na njihovem naslovu kar preko zvez in brez njihovega privoljenja. Z njim namreč nimajo nobene povezave.

Jaša Jenull na spletu uporablja tuji naslov (Vir: splet)

Zakaj Jenull na spletu navaja napačen naslov?

Kot so nam v nadaljevanju pojasnili, za Jenulla vedo, da živi v njihovi bližini čez cesto v bloku. Namreč, Jenull naj bi pri svojih odraslih letih še vedno živel pri materi Jožki Hegler na naslovu Cesta Ceneta Štuparja 3. Heglerjeva je znana kot nekdanja direktorica stanovanjskega sklada in tudi tesna zaveznica ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Družina lastnika omenjene nepremičnine se upravičeno sprašuje, zakaj Jenull uporablja napačen naslov. V tem trenutku niti ne vedo, kako bodo ukrepali, kot nam je razkril vir, naj bi se o zadevi o omenjeni problematiki že dogovorili z odvetnikom, ki pa naj bi delal pri odvetniški pisarni Petra Čeferina.

Sara Rančigaj

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button