Informer
Spletni posrednik informacij

Voditeljica SD Tanja Fajon si je v Bruslju ustvarila tatoo za Dejana Prešička

0

Tanja Fajon je “ljubezen” Dejanu Prešičku izpovedala s tatujem nad gležnjem leve noge!

 

Objavljamo fotografijo tatuja voditeljice Socialnih demokratov Tanje Fajon nad gležnjem leve noge, ki je bila leta 2019 objavljena že v Slovenskih novicah. Kot so nam zaupali naši avstrijski viri, si je dala Tanja narediti tatoo v Bruslju, posvečen pa je njeni zdajšnji (bivši) ljubezni, Dejanu Prešičku, odstopljenemu  ministru za kulturo v Šarčevi vladi.

V decemberskih dneh leta 2019 je nekaj slovenskih tabloidnih medijev poročalo, da je sedanja predsednica Socialnih demokratov in evropska poslanka Tanja Fajon srečno zaljubljena v Dejana Prešička, nekdanjega kulturnega ministra v Šarčevi vladi. Le ta je moral zapustiti prvega prvega kulturnika v državi zaradi resnih očitkov, da je nad svojimi sodelavci izvajal mobing. Eden izmed dolgoletnih uslužbencev na kulturnem ministrstvu pa je zaradi Prešička storil samomor, so poročali slovenski mediji. O tej fotografiji so že leta 2019 poročali tudi v Slovenskih novicah, mi pa sedaj razkrivamo, zakaj si ga je ustvarila.

A nič zato, veseli smo, dasta se s Fajonovo našla in da je Tanja srečna v objemu Prešička. Tanja je zvestobo do Dejana izkazala še na poseben način. Na svoji levi nalogi, tik nad gležnjem, si je omislila tatoo, ki so ji ga nanesli v evropski prestolnici Bruslju, da bo njena “ljubezen” Prešiček z njo tudi takrat, ko ju bodo ločile obveznosti, so nam razkrili naši avstrijski viri.

 Tanja Fajon si je po besedah naših avstrijskih virov naredila tatoo za svojo
Tanja Fajon si je po besedah naših avstrijskih virov naredila tatoo za svojo “ljubezen” Dejana Prešička. nekdanjega kulturnega ministra v Šarčevi vladi. (Foto: Prava)

 

Socialni demokrati so se fotkali pred stavbo, kjer so skuhali afero Irangate, izkopali bančno luknjo…!

Socialni demokrati pa tudi nikoli ne zamudijo, da bi  sami sebe ustrelili v koleno. Stranka SD je imela programsko klavzuro, kjer so sprejemali skupni programski dokument levih opozicijskih strank. V govoru je Fajonova za slovensko javnost povedala, da Socialni demokrati niso razdiralni in so povezovalni.

A ena ključnih točk KUL-a je spet povsem povezovalna, samo da ni Janša!. Tako so zapisali, da ne bodo sodelovali s SDS in strankami, ki podpirajo sedanjo vlado. Na drugi strani jih je sedanji predsednik vlade Janez Janša že večkrat povabil k sodelovanju, še več, v vlado so vabljeni vsi, ki želijo dobro  Sloveniji, ne glede na določene ideološke razlike. A kot je zapisal novinar Bojan Požar, nastaja v Sloveniji t.i Die Linke ali slovenska verzija grške Sirize.

 

Socialni demokrati pa so izbrali “najboljše lokacijo” za skupinsko fotografijo. Postavili so se pred pročelje stavbe Nove ljubljanske banke, ko se je prav v času Pahorjeve vlade zgodila afera NLB Irangate. V njej se je, tako nesporni dokazi  Rada Pezdirja, parlamentarnih preiskovalnih komisij Anžeta Logarja in Janija Möderndorferja dokazalo, da je iranski režim preko NLB opral vsaj za eno milijardo evrov krvavega iranskega denarja. Viri avtorja pa so mu že večkrat zatrdili, da poteka pranje krvavega denarja za iranski režim že od sredine 80.ih let in so le preko NLB-ja oprali za deset milijard evrov. Vso dokumetacijo pa bo predstavljena enkrat v prihodnje. Afero Irangate pa sedaj raziskujejo agentje FBI in NSA, kar smo razkrili v našem članku, ko smo poročali o Operaciji Familia.

Dejan Židan povedal v Tarči, da je treba procesirati vse, ki širijo laži! Ali bo tako strog tudi do svojega strankarskega kolego in poslanca SD Marko Koprivca?

Poslanec in nekdanji predsednik SD Dejan Židan pa je v oddaji Tarča izjavil, da bodo vsi tisti, ki širijo laži, v bodoče procesirani. Najprej lahko prične kar pred svojim pragom, pri svojem poslanskem kolegu Marko Koprivcu. Le ta se je debelo zlagal, ko je izjavil, da nikoli ni pozival ali se udeleževal petkovih protestov. Morda je Koprivc menil, da imajo slovenski državljani kratek spomin.

 

Prav Koprivc se je skupaj s Tanjo Fajon (takrat še brez tatuja?) in Jernejem Štromajerjem udeležil prvih nezakonitih in neprijavljenih politkolesarskih protestov. Avtor pa je še kot novinar Nova24tv razkril, da so Koprivc, Štromajer in Fajonova preko Vuka Čosića  zrežirali petkove proteste. Zaradi tega je prišlo tudi do razdora med krogom Jaše Jenulla in Tjašo Prošek.

Nič, Tanja sanja, da bo zmagovalka med KUL-ovci in bo sestavljala prihodnjo vlado. Žal pozablja, da ji za ovratnikom močno diha Luka iz Levice.

Ampak, tatoo pa ima!

Luka Perš

Foto Tatoo Tanje Fajon. (Foto: Prava)
Izvor/Avtor Prava.si
Objavite komentar