Connect with us

Pozdravljeni, kaj iščete?

Covid19

V Sloveniji 15 novih okužb in nobenih novih smrtnih žrtev

Foto: Pixabay

V Sloveniji so v petek ob 892 testiranjih odkrili 15 novih okužb z novim koronavirusom. Zaradi bolezni covid-19 ni umrl noben bolnik. Včeraj je bilo sicer hospitaliziranih 22 bolnikov, od tega pet na intenzivni negi. Iz bolnišnice sta bila odpuščena dva bolnika, je prek družbenega omrežja Twitter sporočila vlada.

 

Do zdaj so v Sloveniji potrdili 2.171 okužb z novim koronavirusom, zaradi covid-19 pa je skupaj umrlo 119 bolnikov. Glede na podatke s spletne strani covid-19.sledilnik.org so po dva nova primera okužb odkrili v Ljubljani in Kranju.

 

Po en nov primer okužbe z novim koronavirusom so zabeležili v naslednjih občinah: Rogaška Slatina, Trbovlje, Ribnica, Domžale, Škofljica, Maribor, Žiri, Grosuplje, Kozje in Slovenj Gradec. Eno novo okužbo so potrdili pri tujem državljanu. V Sloveniji trenutno beležimo 231 aktivnih primerov okužb. Spomnimo, včeraj so pri nas potrdili 17 novih okužb, umrl pa je en bolnik z boleznijo covid-19.

 

Siol.net

Oglas. Pomaknite se, če želite nadaljevati branje.

Kliknite za komentar

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Oglasi Qries
Oglasi Qries

Ali podpirate Vlado Janeza Janše?

Ali podpirate Vlado Janeza Janše?

Facebook

Ostali Prispevki

Politika

Kazni zaradi kršenja številnih odločb. neupoštevanja odloka o zbiranju ljudi na javnem kraju v času koronavirusa, grožnje predsedniku vlade, grožnje policistom, neupoštevanje policijskih odredb,,...

Politika

Tako patetično se levičarji “igrajo” pred njihovimi nosovi, da bi reagirali in jih nato prikazovali kot fašiste!

Kolumna

V kolikor nekdo želi voditi Slovenijo v »zdravo« prihodnost, mora nekdo dobro poznati potrebe in potenciale njenih prebivalcev. Pa jih? A sploh vemo, kdo...

Slovenija

Nekdanji sodnik ESČP Boštjan M. Zupančič v pogovoru o ozadju Sorosovega financiranja številnih nevladnih organizacij!