Covid19Slovenija

Tako pa bi na Trnovfestu izigrali pogoje PCT ukrepov!

Vsi, ki spoštujejo ukrepe, se lahko le vprašajo “čemu”, ker nasprotniki ukrepov vedno najdejo način, kako privabiti čim več gledalcev na svoje prireditve. Tak je primer Trnovfesta.

Na Trnovfestu brez PCT pogojev?

V časniku Dnevnik so zapisali, da bo letošnji festival v Trnovem potekal malce drugače kot sicer. Na Facebooku so tako sporočili, da so vsi koncerti namenjeni le članom društva. V isti sapi so tudi obljubili, da se lahko vsak obiskovalec pred obiskom prireditve včlani ter si ogleda prireditev. Tako se bo festival spremenil v prireditev zaprtega tipa, kar pomeni, da zanj ne veljajo omejitve preverjanja PCT-pravil. Pozor torej. Velika “korona bomba” bo torej prisotne v Trnovem, kjer se Trnovfesta radi udeležujejo mladi.

Zato se lahko le vprašamo, kako se ob takem ravnanju uspešno boriti proti epidemiji. Ne bi se cepili, ne bi se testirali, ne bi nosili mask. Po njihovem bi bilo najbolje, da se na covid-19 sploh ne oziramo in ga sprejmemo kot enega izmed virusov v družbi. A prav o tem je brezpredmetno razpravljati. Več okuženih na kupu pomeni več okužb, s tam pa tudi več smrti in večja obremenitev zdravstvenega sistema.

Inšpektorji torej… kje ste?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button