Politika

Sprenevedanje! Ko Marko Bandelli ne pozna odloka o PCT!

Poslanec stranke Alenke Bratušek, Marko Bandelli se je spotaknil ob slike iz regionalnih srečanj stranke SDS, a je izpadel kot “bedak”?

 

Ko Marko Bandelli ne pozna odloka o PCT!

 

“Prosim za obrazložitev: Zakaj ne nosite mask? Igor Zorčič, zakaj jih mi nosimo v državnem zboru, če smo vsi PCT?” je zapisal Marko Bandelli. Očitno pa gredo Bandelliju v nos regionalna srečanja stranke SDS, kjer se le na enem mestu zbere toliko ljudi, kot je recimo vseh članov stranke SAB skupaj.

Na Bandelline nebuloze je odgovorila kar državna sekretarka Jelka Godec in mu razložila, kdaj zaščitna maska ni potrebna. “12. člen odloka PCT uporaba zaščitne maske ni obvezna za: – ob upoštevanju PCT za goste v zaprtih jav. krajih oz. prostorih, kjer se nudi tudi priprava in strežba jedi in pijač, – osebe, ki izpolnjujejo PC v okoljih, kjer so v medsebojnem stiku le osebe, ki izpolnjujejo ta pogoj”.

Tako pa izgleda preverjanje PCT ukrepa v praksi na regijskih srečanjih članov SDS, gospod Bandelli:

 

Le čevlje sodi naj kopitar, Bandelli. In če bi lahko razpravljali naprej in se tudi mi vtikali v zadeve, ki se nas ne tičejo… Kje je tukaj imel masko Bandelli, ko se je “mastil” na stojnici stranke SDS?

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button