Politika

Šarec spet zganjal norčije, a ni vedel da ga snemajo

Bivši predsednik vlade Marjan Šarec je ponovno zganjal norčije. Tokrat pred novinarji, a ni vedel, da ga že snemajo. 

Nekdanji burkež s Šmarce se je ponovno osmešil

 

Predsednik LMŠ Marjan Šarec  je včeraj je zgodaj popoldne v parku ob državnem zboru spregovoril o aktualnem političnem dogajanju. Modrovanje pa je izpeljal tako, kot da bi bil član kakšnega humorističnega društva, ne pa predsednik politične stranke.

Še pred začetkom snemanja je malce poklepetal s predstavniki sedme sile. Najprej se je skušal ponorčevati iz novinarja Nove24TV.  A vi ste z Nove je vprašal novinarja? Podobno, podobno v zadnjem času! Za novinarja nacionalke je dejal recimo, da bo gotovo zamudil. Ko pa je Vladimir Vodušek govoril po telefonu, je njegove novinarske kolege vprašal, medtem ko je njega premeril od glave do pet: »A so na Vlada streljali?«

Seveda pa nikoli smešen, nekdanji burkež s Šmarce, se je tudi tokrat trudil, da bi bil. Je pa komentiral politično dogajanje. Pospremil je nedavni govor predsednika vlade Janeza Janše, ki je dejal, da SDS ne izključuje nikogar, postavlja pa pogoje za sodelovanje, z besedami: “To je nekako tako, kot da bi največji pretepač in zdrahar v razredu postavil pogoje, kdo lahko sedi z njim v klopi, se ga pa vsi izogibajo.”

A vseeno bi bilo dobro, da Marjan najprej pomete pred svojim pragom.  LMŠ si namreč želi sodelovanja in podpis nekakšnega sporazuma s strankami KUL opozicije za prihodnje volitve, pa čeprav je vse bolj vprašljivo, ali se bo stranka sploh uvrstila v parlament, glede na vse slabšo priljubljenost. Vseeno pa se Šarec zaveda, da če se mu slučajno uspe uvrstiti v parlament, bo lahko le peto levo kolo, ki ne bo odločalo prav o ničemer.

No vseeno pa cirkus še vedno ostaja odprta opcija, če Serpentinšku mogoče spodleti.

P.M.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button