Connect with us

Pozdravljeni, kaj iščete?

Slovenija

RTV Slovenija kot javni servis brez sramu dela reklamo ljudem, ki ogrožajo javno zdravje!

ddba49c25aa4a19aa43c88542a4c2661 L
Zlatan Čordić (Vir: Twitter)

RTV Slovenija vedno znova kaže, da ni televizija, nujno potrebna za obveščanje vseh državljanov. Minilo ni niti 50 dni vlade, bili smo sredi epidemije, ko so ustvarjali protivladne oddaje, prejšnji petek so, potem ko z velikim entuziazmom medijsko pokrivajo vsak “piknik”, ki mu levičarji rečejo “protest”, povsem ignorirali “Shod za življenje”.

Včeraj so v eni svojih oddaj gostili covidskeptika, medijsko zvezdo petkovih protestov (ki so jo sami ustvarili), nekdanjega reperja, Zlatana Čordiča – Zlatka. V tvitosferi je završalo predvsem to, da je nosil raztrgano masko, s čimer se je norčeval iz temeljnega ukrepa proti covidu-19. RTV Slovenija bo, tako tvitosfera, soodgovorna za morebitni drugi val.

Slovenska vlada na čelu s predsednikom Janezom Janšo že nekaj časa opozarja na pomen discipline pri nošenju mask, če se želimo izogniti drugemu valu, osrednji mediji na čelu z RTV Slovenija, ki jo plačujejo vsi slovenski davkoplačevalci, pa kot da tekmujejo, kdo bo vladi bolj metal polena pod noge.

Brez kakršnegakoli občutka za odgovornost, brez skrbi za javno zdravje (kdo bi cinično dejal, da tudi do obveščenosti javnosti), RTV Slovenija ne daje le platforme covidskeptikom, kar je samo po sebi problematično, temveč covidskeptikom, ki se prihajajo norčevati iz ukrepov in ki s tem pomagajo ustvarjati vtis, da so “nesmiselni” in da “jih ni nujno upoštevati”.

Tvitosfera je včeraj brbotala zaradi te neumnosti “javnega zavoda”, najbrž najboljše pa je vse probleme z včerajšnjim vabilom Zlatku v studio strnil Mitja Iršič:

O Zlatanu Čordiću in podobnih je kot o “izrazito glasni manjšini” pred časom govoril tudi predsednik vlade, Janez Janša:

Predsednik vlade je bil tudi zelo jasen glede vedenja Zlatana Čordića in slovenskega “javnega servisa”:

Aleš Ernecl/Nova24TV

Kliknite za komentar

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Oglasi Qries
Oglasi Qries

Kdo je najbolj nesposoben za predsednika vlade?

Tanja Fajon, evropska poslanka SD
Luka Mesec, poslanec Levice
Alenka Bratušek, predsednica SAB
Marjan Šarec, predsednik LMŠ

Facebook

Ostali Prispevki

Kolumna

Da se izognemo nepotrebnemu: Čordić bi se lahko pisal tudi Novak, Macron, Merkel ali Kurz, zame ni nobene razlike. Napisal bi enako. Zlatko Čordić...

Kolumna

Že dvajset let se ukvarjam z reševanjem osebnih in poslovnih kriz, ki so nastale zaradi osebnih motenj, katere izhajajo iz otroštva. Tako sem se...

Politika

Kazni zaradi kršenja številnih odločb. neupoštevanja odloka o zbiranju ljudi na javnem kraju v času koronavirusa, grožnje predsedniku vlade, grožnje policistom, neupoštevanje policijskih odredb,,...

Kolumna

V kolikor nekdo želi voditi Slovenijo v »zdravo« prihodnost, mora nekdo dobro poznati potrebe in potenciale njenih prebivalcev. Pa jih? A sploh vemo, kdo...