Informer
Spletni posrednik informacij

Pri čiščenju se upirajo tisti, ki živijo od umazanije!

0

Poslušam in berem, čeprav bi se temu rad izognil, pa ne morem… ZAPRLI SO NAS!, ZAKLENILI! NE MOREMO NIKAMOR!!!!

V resnici smo se samo zaklenili v svojih glavah!

Vlada nas je lepo prosila, ostanite doma, ker se virus z druženjem širi! Nič drugega! Saj je vlada odgovorna za življenje tistih, katerim vlada! NE! Večina se je uprla in šla na ulice in pospešila širitev virusa in sedaj je morala uporabiti prisilo, da utiša tiste, ki škodijo drugim in ne spoštujejo sodržavljanov!

Klub temu, da so meje zaprte po vsem svetu, se vseeno da normalno potovati. V času Korona Krize, sem prepotoval pol sveta. Pri tem pa sem se samo držal pravil. V resnici so mi ta pravila zelo všeč. Prej se te je vsak dotikal, se v gneči naslanjal nate, ti dobesedno zlezel v naročje.

Sedaj vsi držijo varnostno razdaljo, kar je dostojno –Slovenske banke so to naredile že pred 20 leti, da drug drugemu niso gledali v »knjižice«. Redno si moramo umivati roke in prostori morajo biti čisti – razkuženi. Prej se nekateri prostori niso nikoli čistili, kaj šele da si je kdo roke umival in te je potem čudno gledal, da mu nisi segel v roke…

Sedaj je kočno vse postalo čisto… »Predstojnik inštituta za mikrobiologijo ljubljanske medicinske fakultete je med drugim omenil zanimiv podatek, kako je konec marca, ko so že veljali številni ukrepi za preprečitev širjenja koronavirusa, torej razkuževanje rok, nošenje zaščitnih mask, razmik ljudi, izginila gripa.«

Res pa je, kadar čistiš se upirajo vedno tisti, ki živijo od umazanije!

Torej to sedaj pomeni živeti s Korono, biti na varni razdalji (spoštovanje drugih) in biti čist (spoštovanje samega sebe). In s tem, ko bomo očistili svojo okolico, bomo počasi očistili tudi svojo dušo!