Informer
Spletni posrednik informacij

Premier Janez Janša: “Le v Sloveniji moramo vsake toliko za ukrepe spraševati ustavno sodišče!”

0

Klical me je prijatelj, ki mi je napol v šali rekel: “Vaši so nas spet dol zaprli.” Zakaj le napol v šali? Ker je temeljila na lažnih informacijah iz osrednjih medijev.

Ti bi lahko promovirali narativ, da živimo v realnosti, ki je intersubjektivna vsem ali večini v EU in na svetu – ker to drži – pa raje ne, da pušča odprto, da se lahko potem subinteligentni umetniki kot je Arjan Pregl, hudujejo, da je vlada pobila 4000 ljudi.

Na enako stvar je že ničkolikič na svojem Twitterju opozoril predsednik vlade, Janez Janša, ki je zapisal, da je Evropa v 3. valu koronavirusne epidemije. Vseh 27 držav članic EU uveljavlja ukrepe za omejitev rizičnih stikov. Preko 20 držav ima uvedeno strogo omejitev gibanja. A le v Sloveniji mora vlada po odločitvi Ustavnega sodišča vsakih 7 dni spreminjati/podaljševati ukrepe.

Arjan Pregl, na drugi strani, umetnik in mislec izjemno omejenih kognitivnih gabaritov, obenem pa z midwitovsko mentaliteto, je zapisal, da je proti janšizmu protestiral in da to počne še sedaj, češ, da je smrtonosen za 4000 ljudi in demokracijo v Sloveniji. Da pa upošteva ukrepe od začetka.
Uredništvo
Izvor/Avtor NTA
Objavite komentar