Slovenija

Premier Janez Janša: Eden od razlogov za nebrzdano širjenje COVID-19 je tudi skrajno destruktivna propaganda Socialnih demokratov

V četrtek so v Sloveniji opravili 3645 testov na okužbo z novim koronavirusom in pri tem potrdili 192 okužb, je vlada sporočila prek Twitterja. To je največ potrjenih okužb v enem dnevu doslej. Skupno število potrjenih okužb z novim koronavirusom pa je preseglo 5000.

V bolnišnicah zdravijo 60 bolnikov s covidom-19, 15 jih potrebuje intenzivno nego, domov so jih odpustili 11. V četrtek ni umrl noben bolnik s covidom-19, doslej skupaj 145. V četrtek so opravili rekordno število testov, doslej skupaj že 212.756, je objavila vlada. Skupno število potrjenih okužb z novim koronavirusom je 5008.

Predsednik vlade Janez Janša se je na to odzval na twitterju in zapisal: “Eden od razlogov za nebrzdano širjenje COVID-19 je tudi skrajno destruktivna propaganda Socialnih demokratov.”

Stranka SD je namreč v preteklih dneh na socialnim omrežjih s svojimi objavami pozivala k nenošenju zaščitnih mask v šolah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button